Aktywne Wpisy

somskia +450
Aż się łezka w oku kręci, jak ten czas zapi3rdala #thebestofmirko #heheszki
źródło: IMG_4623
Pobierz
Wspomnijmy tych, którzy odeszli na zawsze z naszego grona.
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
źródło: Znicz%20w%20kszta%C5%82cie%20serca
Pobierz

Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te (obrzydliwe) Polskie morze 600 kilometrów, to taki problem zrobić przerwę na obiad gdzieś na trasie?
Ja powiem na swoim przykładzie, że jeżdżę w większości po mieście (jak większość osób) i nawet pod głupią siłownią, gdzie jestem co drugi dzień, mogę se za friko naładować samochód w czasie gdy ćwiczę i w zupełności to wystarczy, ale mimo to Janusze będą mi wmawiać, że uja się znam i jego diesel jest lepszy.
Na prawdę już mnie oczy bolą jak widzę te pseudo argumenty o zasięgu, może one i miały rację bytu jak przeciętny zasięg elektryka to było 100km, ale teraz?
Jeszcze dodam, że ja nawet nie jestem zwolennikiem elektryków, bo przywalić się do nich można o 100 innych powodów, ale ZAWSZE najbardziej plusowany komentarz to ten o zasięgu...
#motoryzacja #samochodyelektryczne #samochody
Do dystrybutora zazwyczaj czekamy 5 min albo odrobinkę dłużej kak ktoś zamarzył sobie parówę.
Przy elektryku jest to loteria bo
1. Może być kolejka gdzie jeden samochód to juz nie będzie 5 min. A jak będą dwa to nawet obiadokolacja bedzie mało.
2. Możesz trafić ja taką, która jednak nie ładuje szybko i
@G06DbT: no i właśnie byś znalazł ten sens xD
@4mmc-enjoyer: znam takich. Ja właśnie przejechalem 1600km na strzała, jeszcze prom i 70 mil.
@4mmc-enjoyer: jak ktoś ma firmę to wali nawet więcej