Aktywne Wpisy

Zmorka +325

czerwony_kmer +526
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Czy warto walczyc o była dziewczyna, która totalnie zerwała ze mną kontakt ?
Spotykaliśmy się kilka miesięcy, bylo normalnie natomiast często doprowadzałem ja do złości/placzu. Ona była kilka lat w związku wcześniej, twierdziła że jej były dał jej w kość i nie chciała wchodzić już w żadne relacje. Między Nami tworzyła się nić porozumienia przez ponad rok czasu (praca/mieszkanie obok siebie) az w końcu spotkaliśmy się kilka razy, zaiskrzyło natomiast koniec końców przez moje zachowanie (według niej) się wszystko skończyło. Próbowałem to naprawiać, natomiast ciągle trafiałem na jej opór/ścianę - w końcu zerwała ze mną znajomość, tłumacząc że nie dawałem jej spokoju, ona oczekiwała tylko zrozumienia, pomocy i miłości w życiu.
Co robić ? Mam wyrzuty sumienia że dała mi szansę, ja je marnowałem, doprowadzałem ja do płaczu a teraz zerwała ze mną kontakt..
#zwiazki #depresja #smutek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: NIE, nie warto a nawet jest to błąd.
@mirko_anonim: nie. cała otoczka nie ma znaczenia.
skończyło się to się skończyło. emocje to nie jest coś co możesz przewinąć i odpalić jeszcze raz.
@mirko_anonim: Dorośnij XD
@mirko_anonim: no czyli nie była zainteresowana i się z nudów spotykała
jak laska kocha to niemal wszystko wybaczy (poza nudą ofc.) - też siłowo do niczego jej nie przekonasz, jak będzie chciała to sama się
Dziewczyna jak twierdzi wychowywała się w patologicznej rodzinie, kłótnie na porządku dziennym. Były partner na początku był spoko gościem natomiast po jakimś czasie się zmienił, jednak dalej byli ze sobą.
Z mojej strony była troska o nią, natomiast ona była mocno wyczulona na te kwestie. Ja chciałem mieć częstszy kontakt, zagadywalem zazwyczaj pierwszy natomiast z jej strony było mało zainteresowania czymś więcej (twierdziła
@First999 w tym powiedzeniu chodzi o coś odwrotnego, niż sugerujesz. Powinno się je tłumaczyć jako nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki, bo w obecnym brzmieniu ludzie nagminnie go źle używają.
Chodzi o to, że rzeka cały czas płynie, więc wody, do których wszedłeś, nie są tymi
Puenta jest następująca:
Nie ma ludzi sobie przeznaczonych i