Aktywne Wpisy
klubzangli +46
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

wfyokyga +34
Wczoraj se widziałem 2 terminator, to teraz trzeba jedynke remastered obejrzeć. Pierwszej części to mało pamiętam
źródło: temp_file6613009213500803446
Pobierz

Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
@koniolizator: no i właśnie po to się pije kawę w pracy (。◕‿‿◕。)
źródło: areczku-jakie-goraco-jaka-klimatyzacja-chcesz-mnie-puscic-z-torbami-janusz-alfa-przedsiebiorca
Pobierz@koniolizator: XD
@Wojtu: Pamiętać może nie będą, ale jak ktoś jest programistą to dobrze wie, że po odejściu z firmy twój naprędce sklecony na kacu kod nie zostanie zrefaktorowany przez lata, a k----ć na niego będą wszyscy studenci zatrudnieni za stawkę jednego specjalisty. To się nazywa prawdziwa satysfakcja z wykonania dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty.