Wpis z mikrobloga

• 352
@wfyokyga: nieliczny przypadek, gdzie część druga jest lepsza niż pierwsza, a zarazem nie trzeba znać pierwszej by oglądać drugą.

• Odpowiedz
@wfyokyga: Jedyneczka z Biehnem to jest dla mnie top topów jesli chodzi o klimat w filmie. Może efektów nie ma jakichś wybitnych, ale fabuła i to poczucie beznadziei to rekompensuje. A dwójka to wiadomo, majstersztyk produkcyjny. Złote czasy kinematografii.
  • Odpowiedz
@Heroina340 w jedynce za pierwszym razem autentycznie bałem się arniego. Jest przedstawiony bardziej jak siły natury, których nie jesteś w stanie powstrzymać niż jak standardowy badguy. Oba filmy świetne ale po latach bardziej doceniam jedynkę
  • Odpowiedz
@wfyokyga: nawet nie wiel ile razy ogladalem dwójkę. W czasach jak nie było internetu albo był i miał predkość 56kb i był bardzo drogi. Za gówniaka jak byłem chory to włączałem wideo i oglądałem kasety. Raz gumisie a raz terminator xD
  • Odpowiedz
@wfyokyga: James Cameron zrobił Terminatora II bo skończyły mu się pieniądze na pływanie batyskafem.
Przez to niestety znajdzie Cameronium na dnie oceanu, potrzebne do rozpoczęcia podróży w czasie.
Spowoduje to wielkie problemy. Róbcie screeny, tak będzie.
  • Odpowiedz
nieliczny przypadek, gdzie część druga jest lepsza niż pierwsza

@Haszem: Ja ostatnio oglądałem jedynkę i szczerze mówiąc to trudno porównywać oba filmy, bo to po prostu inny gatunek. Terminator 2 to typowe kino akcji, a Terminator 1 to po prostu horror. Chyba nawet pamiętam jakiś wywiad z reżyserem, gdzie sam przyznał że inspirował się horrorami.
Fakt, że naszej perspektywy horror niezbyt straszny, bo po pierwsze ten koncept cyborga jest już
  • Odpowiedz
@wfyokyga: oba swietne, ale jedynka lepsza. tak jak z alienami. 1 horror, 2 akcyjniak. pierwszego aliena tez bardziej cenie niz 2, ale oba uwielbiam.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: jedynka ssie jak odkurzarz przemysłowy.... typ z przyszłości przysłany przez syna przyjeżdza chronić jego matke i tak ją chroni że ją bzika i zostaje jego ojcem . nie lubie tego filmu

ale dwójeczka TOP. pamiętam jeszcze miałem na pierwszym PC gierke taką
murison - @wfyokyga: jedynka ssie jak odkurzarz przemysłowy.... typ z przyszłości prz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz