Wpis z mikrobloga

Dlaczego ja k---a nie mogę tak wyglądać?

a mimo to ciagle k---a czuje glod

@gawin-leosem: Jesteś mężczyzną, a ona kobietą to ma znaczenie. Kobiety mają naturalnie niższe zapotrzebowanie kaloryczne niż mężczyźni i zazwyczaj ważą mniej itp.

Poza tym ona prawdopodobnie też odczuwa głód, tak jak sportowcy na redukcji. To normalne, chudnie się wyłącznie dzięki deficytowi kalorycznemu, a to oznacza, że głód będzie
  • Odpowiedz
@gawin-leosem: tak to działa mniej więcej. jak palisz to oszukujesz organizm i odczuwać mniejsze uczucie głodu. dlatego sporo osób po rzuceniu palenia szybko przybiera na wadze bo organizm jest rozregulowany i w---------ą na potęgę
  • Odpowiedz
@gawin-leosem: O ile masz legitny problem z nadwagą a nie zaburzenia postrzegania ciała to możesz spróbować z yerba mate jeśli smak cię nie odrzuca. Zabija uczucie głodu , nie podbija tętna tak mocno jak kawa i możesz sobie sączyć niemal cały dzień i się tym zapychać . Spójrz na Cejrowskiego. Nigdy nie miał bebzola.
  • Odpowiedz
@gawin-leosem: Zacznij jeść to co lubisz, tylko mniej, najlepiej raz dziennie. Pierwszy tydzień-dwa będzie ciężki, potem się przyzwyczaisz. Ja tak schudłem z 110 do 70kg, przy wzroście 190cm
  • Odpowiedz
@gawin-leosem: niezbyt legalne, ani niezbyt bezpieczne, taki mega spalacz tłuszczu biorą go przed zawodami na wycinki, no albo na takie sesje zdjęciowe, ale zalecałbym na spokojnie się nie rzucać na nic takiego
  • Odpowiedz