Aktywne Wpisy
mateo2111 +42
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5
wykopany-ziemniak +202

PiS chce dawać 200k na mieszkanie.
Idol wykopków, mickpl: nie gotujcie na kandydata KO, bo od Nawrockiego powiedzieli, że chcą obniżać ceny mieszkań.
#bekazpisu #mieszkanie #kredythipoteczny #polityka
@zjadlbym_kebaba: PO: "Wspólnie wdrożymy Europejski Zielony Ład. Dalsza integracja europejska będzie jednym z gwarantów naszego bezpieczeństwa" - zaznaczył szef PO."
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8148862,bezpieczna-polska-liderzy-po-zaprezentowali-program-polityki-zagranicznej.html
*PIS na spółke z PO wprowadziło BK2%
źródło: Screenshot 2025-10-25 at 20.26.27
PobierzJesteś żywym przykładem na łykanie propagandy. Zobacz słupki cen mieszkań od 2007, sam. Nałóż na to lata rządów KO i PIS i zobacz kiedy drożało, kiedy szło w dół. Nałóż na to wskaźniki inflacji.
Sam, zrób to sam. Serio, 5 minut roboty i sam zrozumiesz kiedy było ok, a kiedy nie.
Ten koleś to zwykły populista ze snem o mitycznej obniżce.
Taki Jezus deweloperski.
Gdy ludzie mają źle, uciekają się do religii i
A najgęstsze szło właśnie na wykopie
**** a nigdy nawet nie głosowałem na KO. Poprostu widać różnicę w takich kwestiach od razu
Jak ktoś się łudzi, że nagle spod ziemi wyrośnie nowa partia z na którą głos odda 40% :)
Taaaaaa
Myślisz, że nie próbowałem?
Kiedyś na Korwina, dawno temu. Miało być pięknie. Chyba nawet w Palikota uwierzyłem. W Petru i i Kukiza się już nie nabrałem.
Na mencena też się nie nabiorę, a Braun to daun.
Wskaż mi jakiekolwiek dobro, to zagłosuję.