Wpis z mikrobloga

• 4
@4x80 Połamaniec do utylizacji, znajomy, znajomego kupił używane karbonium i na dziurawej drodze złamał przedni widelec, kask mu nic nie dał, chłop złamał krąg szyjny i umarł.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Mój Sott to łatwa i szybka naprawa czy jakieś inne obawy co będzie na ulicy. Trochę jestem zaskoczony waszymi zabobonami więc najwyzszy czas na edukację bo skala napraw ram karbonowych na rynku jest olbrzymia. :)

Over 20,000 bikes have been repaired by our team by 2023, saving tons of CO2 emissions. Put that into perspective: that is more than 32km of back-to-back bicycles lining world famous Alp d’ Huez climb more than
4x80 - Mój Sott to łatwa i szybka naprawa czy jakieś inne obawy co będzie na ulicy. T...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Ta naprawa mniej mi się podoba bo jest robiona zbyt miejscowo ale to profesjonaliści więc wiedzą czy starczy.
4x80 - Ta naprawa mniej mi się podoba bo jest robiona zbyt miejscowo ale to profesjon...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Do pomiarów i oględzin mam kamerę, termometr laserowy oraz ultrasoniczny czujnik grubości. Na zdjęciach powyżej mała ale bardzo sprawna komora grzewcza gdzie na razie grzeję w okolicach 60-90 stopni. Rama jest przygotowana do ostatecznej warstwy karbonu bo robiłem to na raty. Worka próżniowego nie używałem bo był dosyć niepewny ale głównym powodem było by mi rama nie trzasnęła bo ma bardzo cienkie ścianki.

Po naprawie usunę lakier i będzie po mojemu pomalowane
4x80 - Do pomiarów i oględzin mam kamerę, termometr laserowy oraz ultrasoniczny czujn...

źródło: 20251110_140102

Pobierz
  • Odpowiedz