Wpis z mikrobloga

7 860,91 - 10,79 - 7,76 - 16,67 - 10,91 = 7 814,78

Mam taki problem z pulsometrem, że często ma skoki HR i potrafi na początku np. pokazać puls taki jakbym biegł na maksa, a ja sobie truchtam, no i potrafi skakać, raz wysokie po chwili niskie, stosujecie coś do nawilżania paska, bo może problem z przewodzeniem, albo po prostu trzeba pomyśleć o nowym, co polecacie?

#sztafeta #bieganie

Skrypt | Statystyki
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saimonm: no to pasek chyba do śmietnika. Ja mam HRM 600 ale nie polecam. Jedna dodatkowa metryka którą oferuje nie jest warta 7 stów.
  • Odpowiedz
@jagodowy_krol: no zgoda, ale na nowe konto na Ali to koszt ok 8pln, standardowo +/- 16PLN i na pół roku spokój, właśnie mój drugi się skończył. Skoki tętna, zaniżanie o połowę- standard. Czujnik Polar H10. A więc @saimonm kup kilka pasków i pogódź się z tym, bo w od skrajnych warunków w jakich pracują, rozwarstwiają się wewnątrz elektrody i po prostu zaczynają pokazywać cuda.
  • Odpowiedz
@saimonm: ja mam H9 i czasem też mu odbije, ale sporo go używam. Szczególnie jak jest zimniej to nawilżam go bardziej, ale mam też żel do EKG. On tak nie wysycha i zazwyczaj nie ma problemu. Chociaż pasek pewnie też będę musiał wymienić za jakiś czas.
  • Odpowiedz