Wpis z mikrobloga

[GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałem na Nową Prawicę Korwina dopóki nie zrozumiałem że lepsza ciepła woda w kranie, względna stabilność i rozwój kraju taki jak od 2004 niż rozp*erdolenie kraju, sojuszy i doprowadzenie do wojny...

#polityka #bekazpisu
xiv7 - [GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałe...

źródło: 15ca792c428f1ac6e01af46dfd4d3b73c1886dd11544af3b1b6f8ded19b299d3

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@macvir: to widocznie twoi dziadkowie s---------i robotę nie zostawiając cie z pewnymi naukami ¯\(ツ)/¯ czego się boisz sprawdzić odpowiednich ksiazek historycznych? Edukacja aż tak boli?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 16
w przeciwieństwie do twoich moi pradziadkowie walczyli z ruskim i Niemcem

@macvir: i co by ci powiedzieli jakby zobaczyli że popierasz nacjonalistów i podzieloną Europę co jest idealnymi warunkami do wybuchu wojen?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 7
popieram zdrowy rozsądek, ale to za trudne dla takich jak ty

@macvir: trzeba jeszcze umieć obronić tego że to co twierdzisz jest rozsądne a nie wręcz przeciwnie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@macvir: przeczytasz te książki co nie? XD kończę temat. Jak przeczytasz chociaż jedna to wroc, oznacz mnie i możemy wtedy dyskutować. Jeżeli to cie przerasta to dalsza dyskusja i tak sensu nie ma
  • Odpowiedz
@xiv7: miałem dokladnie tak samo, z korwina sie wyrasta jak sie wchodzi w dorosle zycie. Z konfy tez. Tylko co glupsi dalej wierza w te paroweczkowe rozwiazania wszystkiego
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: tak, zauważyłem. Te książki to raczej dla potomnych, jeżeli ktokolwiek to przeczyta na tym niszowym forum. Staram sie Unikac oskarżania kogoś o bycie Ruskim trollem bo ci manipulanci obracają to zwyczajnie przeciw tobie. Z tym trzeba walczyć rzeczowa wiedzą a nie oskarżeniami
  • Odpowiedz