Wpis z mikrobloga

[GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałem na Nową Prawicę Korwina dopóki nie zrozumiałem że lepsza ciepła woda w kranie, względna stabilność i rozwój kraju taki jak od 2004 niż rozp*erdolenie kraju, sojuszy i doprowadzenie do wojny...

#polityka #bekazpisu
xiv7 - [GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałe...

źródło: 15ca792c428f1ac6e01af46dfd4d3b73c1886dd11544af3b1b6f8ded19b299d3

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzarnyTroll: sługusy Rosji wcale nie muszą robić tego na zlecenie, po prostu konfederusy kochają ruski mir czyli zamordyzm. Więc nie jest ważne czy jest rosyjskim pieniaczem za ruble czy z zamiłowania, śmierdzący rosyjski pies to śmierdzący rosyjski pies.
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll wychodki nie mają pojęcia jak silna bronią jest rosyjska maszynka dezinformacyjna i wpływy Kremla w różnych krajach poprzez organizację społeczne jak i całe siatki agenturalne na swiecie.
Wychodki mają ruskich za totalnych głupków, bo gdzies tam zrobiono zdjęcie jakiemuś Mongołowi z zadupia na uralu jak z--------a z deską klozetowa i para adidasów i myślą, że cała Rosja i wszystkie jej działania są takie.

Ruscy mają opanowana do perfekcji technikę manipulacji
  • Odpowiedz
: nie, nie wolę kontakt osobisty, daj namiary na siebie

@macvir: No ciekawe co by twój dziadek powiedział na tego typu wartości. Właśnie takie obszczymury zbyt tępe żeby zrozumieć że są robieni w balona, albo zbyt dumne żeby to przyznać, odpowiadały miedzy innymi za rozbiory.
  • Odpowiedz
@kondensator_z_piekla: najgorsze jest to że pewnie niezbyt dużo. To jest bardzo tanie, taki ruski zjeb dostaje jakieś totalne grosze za jeden wpis. Między innymi to jest tak skuteczne bo duzo to mniej kosztuje niż regularna armia a Putek i ekipa znaczne pieniądze pompują tylko w siebie i swoją mafie.
  • Odpowiedz
poczytaj typie historie jak kreml a wcześniej carat wykorzystywali propagandę do skłócenia narodów. To nie jest nowość tylko stara taktyka ruskich a teraz mamy jeszcze internet.

@CzarnyTroll: Ale to nie jest żadna tajemnica że ruscy mocno działają na polu propagandowym. Tyle że wam silniczkom i fajnopolakom wydaje się, że sami jesteście od tego wolni i się na to nie łapiecie. Kiedy to właśnie wy daliście się kilkanaście lat temu omamić
  • Odpowiedz
@xiv7: @fidelio-fidelio @macvir: Ja też kiedyś głosowałem na konfę, bosaka w wyborach itp. A potem wybuchła wojna na Ukrainie, zobaczyłem jak te pokraki się wypowiadają na jej temat i już żadne pierdzenie o 'lol prostych podatkach' mnie do nich nie przekona. Każdy byle nie Braun a potem każdy byle nie Konfa.
@macvir: Btw: 3 dni mordo. Nie dziwne, że głosujesz na braunokonfiarzy jak każdy bezzębny
GodEmperorWasRight - @xiv7: @fidelio-fidelio @macvir: Ja też kiedyś głosowałem na kon...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz