Wpis z mikrobloga

[GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałem na Nową Prawicę Korwina dopóki nie zrozumiałem że lepsza ciepła woda w kranie, względna stabilność i rozwój kraju taki jak od 2004 niż rozp*erdolenie kraju, sojuszy i doprowadzenie do wojny...

#polityka #bekazpisu
xiv7 - [GRUPA WIEKOWA 18 - 29]

Ja też w jednych z moich pierwszych wyborów głosowałe...

źródło: 15ca792c428f1ac6e01af46dfd4d3b73c1886dd11544af3b1b6f8ded19b299d3

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
jesteście przezabawni w swojej retoryce

@macvir: jesteś ślepy że nie widzisz jakie środowiska i rozwiązania popiera Konfederacja z Braunem?
  • Odpowiedz
@xiv7: dobrym przykladem "nawróconego" korwinisty jest Tomasz jaskółka , którego swoją drogą korwin ciągle chwali za bycie wybitnym, szachistą - kiedyś był typowym korwinowcem a teraz lewico-prawicowiec jak zapoznał sie z ludźmi, którymi otacza sie korwin
  • Odpowiedz
@xiv7: trochę dziwnie te wyniki wyglądają. Obecnie ten przedział to jakieś fanboje pisu przede wszystkim dorastające za pisowszyzmu.

PiS w tym przedziale ma 30-40%

Niestety.
  • Odpowiedz
@macvir: też nie lubię KO, ale to żaden argument żeby zamieniać ich na partie która r---------i całkowicie w p---u ten kraj bo obiecali ci nizsze podatki i nic nie mają do zaoferowania poza szczuciem na wszystkich wokół.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
oczywiście, wiadomo xD bicie piany da efekty

@macvir: a skąd wiesz że wojna z ruskimi a nie np z Niemcami jak będą popierać dochodzenie do władzy w Europie nacjonalistycznych partii typu AfD?
  • Odpowiedz
@macvir: ale zdajesz sobie sprawe ze to nic nowego i kiedyś w tej grupie wiekowej potrafił wygrywać Korwin i miec po 10% wiecej niz inni zdobywajac jakies smieszne 4% lacznie ??
A to że dziś nawet ludzie po 30 na nich głosują to oznacza tylko że sa piotrusiami panami zyjacymi marzeniami na garnuszku matki co zresztą widać po demografi kraju.
fidelio-fidelio - @macvir: ale zdajesz sobie sprawe ze to nic nowego i kiedyś w tej g...

źródło: 1000101901

Pobierz
  • Odpowiedz
@macvir: poczytaj typie historie jak kreml a wcześniej carat wykorzystywali propagandę do skłócenia narodów. To nie jest nowość tylko stara taktyka ruskich a teraz mamy jeszcze internet. Serio nasi dziadkowie w grobach by sie przewracali jak by zobaczyli takich jak wy xD
  • Odpowiedz