Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
@Tamerlan: wróżbita maciej z ciebie :) ty nawet gdybyś się zderzył łbem z prawdą to lewacka logika którą ci wpoili i tak zmanipuluje fakty...buldup dalej :D
@anonim1133 @horribledictu @damiinho czy ktos z Was moze wyjasnic, z uwagi na co zostal tutaj dodany tag polityka? Przeciez aleks to ani posel ani minister...
http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/
Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@sportingkielce: a czyli już po spożyciu? No spoko, widać.
@stekelenburg2: odwołaj się.
@sportingkielce: widzę, że znowu zaczynasz bluzgać i rzucać wulgaryzmami. Polecam tę opinię nefskiego na temat takiego zachowania:
źródło: comment_V79Sl4ioSckMmm55HBFlq83YHF9OgShs.jpg
Pobierz