Aktywne Wpisy
JaX92 +12
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

dywergent +6
macie jakas umiejetnosc z ktorej jestescie dumni?
źródło: 1756689808067022
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/
Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
taa...uciekaj uciekaj
@JaroslaPolskeZbaw: Cześć. \o
@stekelenburg2: Cześć. \o/
nie otwieraj lodówki
trzeba być konsekwetnym, tak działają honorowi ludzie
nie miałem zamiaru usuwać, chciałem zresetować ranking, więc nie dorabiajmy do tego honoru
jest działaniem według planu, ale wobec reszty użytkowników jest to niehonorowe. Chcesz usuwać to usuwasz, a nie wymyślasz jakieś plany