Wpis z mikrobloga

• 0
@Peter_Sinclair kwestia gustu mi się osobiście nasza nyska podoba jako mikrobus ale zdecydowanie jak ktoś u nas widzi Barkasa to raczej mało kto wie co to jest ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@Peter_Sinclair a oke miło coś mądrego na tym portalu w końcu spotkać, generalnie o marce pierwszy raz słyszę więc jak dałem w google wyczytałem że merc ale to pewnie inne modele. W jakim mieście była ich fabryka? O ile to ta sama co dziś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404 meh przynajmniej coś ciekawszego niż włoskie gówna typu przeruchane cinqucento to jest klasyk a nie cienias u nas uznawany za kult, gdzie teraz dzieje się za tym szajsem wyścigi lawet a wszelkie you tubery jak sromnik czy skarb hasioka walą do tego konia. Taki kamper fajny nikt nie wie co to jest nikt o to j-----a nie robi idealny materiał na klasyka niż przeruchany włoski szajs, a jak ci chodzi
  • Odpowiedz
@Lardor: Przypominam, że ceny aut takich jak duży fiat i łada na balkanach skoczyły kiedy spekulanci głównie z polski zaczęli to brać XD Cinquecento to ogólnie też jest hit bo to jak Polska została przeruchana na tym aucie to nawet Martina Smeraldi tak nigdy nie miała
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404 no i taniej można sobie ściągnąć Barkasa w kamperze które do pl nie trafiały. Barkasy napotkasz w duży ilościach jedynie w ua i de i dlatego te auta są fajne i ciekawe szczególnie, że to kamper z silnikiem 2 suwowym. Dlatego to auto będzie ciekawsze od jakiegokolwiek T4 czy cieniasa albo 125 p czy 126 p albo poloneza szczególnie, że mało kto wie czym jest Barkas w Polsce, dlatego są
  • Odpowiedz