Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

Pterophyllum_scalare +140
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

To jest chyba jakiś eksperyment społeczny czy można wywołać nienawiść do jakiej kompletnie randomowej grupy.
No i niestety można.
#psy #psiarze #bekazpodludzi
Oraz tysice nie przyjemnosci o ktorych pisze @ameneos to masz potezna grupe ludzi ktora ma bardzo dobre powody by psow nie lubic.
Twoj dysonans
Nie do pomyślenia za moich czasów. Nikomu by przez myśl nie przeszło, żeby się z sierściuchem się w--------ć do sklepu.
Kolejna sprawa, jak miałem psa to zawsze jak ktoś szedł,
Najlepsze jest to, że badania wykazują że jak ktoś nie lubi zwierząt domowych to prawdopodobnie ma skłonności psychopatyczne. Jeśli to prawda to wcale mnie nie dziwi że mamy tu taki psychiatryk
WielkiNos tutaj od lat kręci korbą na psy ale był zlewany, a teraz w
Ty tak na serio?
@czlowiek_ktorego_nie_bylo: randomowa grupa to ludzie urodzeni we wtorek ty deklu, a nie psiarze zatruwający byt normalnym ludziom
Dokładnie. 30 tysięcy pogryzień rocznie nie ma z tym nic wspólnego.
A potem te grupy postanowiły stać się "wyjątkowe".
No i to jednak w-----a.