Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +395
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +137
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

To jest chyba jakiś eksperyment społeczny czy można wywołać nienawiść do jakiej kompletnie randomowej grupy.
No i niestety można.
#psy #psiarze #bekazpodludzi
puknij się w łeb
@czlowiek_ktorego_nie_bylo: następni w kolejce są właściciele aut z jebiacymi białymi światłami
https://www.wykop.pl/link/7817989
Komentarz usunięty przez moderatora
Po prostu ludzie mają dość że połowa chodników i trawników jest zasrana oraz zaszczana, a jak zwrócisz uwagę to wielce obrażeni
Tak samo z dziećmi - nikt się nie czepia dzieci tylko niewychowanych gówniaków które hałasują, a ich upośledzeni rodzice zamiast zająć się wychowywaniem to mówią "to tylko dziecko"
To niezły rozmach mają kreatorzy tego eksperymentu, że nawet na Tvnie, Polsacie czy największych portalach internetowych poruszają temat ogromnej liczby pogryzień i nieprawidłowych zachowań właścicieli psów.
Cały kraj się zmówił przeciwko biednym psiarzom
nie mówię, że to, że tak było zawsze, to znaczy, że jest ok. Tylko o tym, że jest nagonka i c--j
@czlowiek_ktorego_nie_bylo: ta niby "randomowa grupa" ciężko pracowała na opinię o sobie przez całe lata a z każdym rokiem jest ich coraz wiecej
Jak już, to raczej psiarzami są częściej konserwy i ludzie którzy na każdą proponowana zmianę w prawie czy obyczajach reagują protestem