Wpis z mikrobloga

@wazka666: Ok. Ale nie ma co się dziwić skoro ostatnio miały miejsce dwie tragedie z psami. Mnóstwo pogryzień, oszczane elewacje, hałas, kupy, wchodzenie wszędzie z psami. Ludzie zaczęli zauważać problem.
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: ale korbą już było kręcone na tagu przed tymi tragediami. A ilość pogryzień przez psy maleje. Więc ruch na tagu ma mało wspólnego z rzeczywistością. Za miesiąc będzie nowy cel i też będziesz grzecznie wymyślał argumenty dlaczego akurat teraz jets pospolite ruszenie
  • Odpowiedz
@przeciwko78: powinszować. Ja mam niebezpieczne sytuacje średnio co kilka miesięcy. I to mówię o czymś w stylu owczarek próbujący się rzucić w stronę gardła. Pogoni przez wiejskie burki nawet nie liczę.
  • Odpowiedz
@czlowiek_ktorego_nie_bylo: tak, tak...

Po prostu ludzie mają dość że połowa chodników i trawników jest zasrana oraz zaszczana, a jak zwrócisz uwagę to wielce obrażeni

Tak samo z dziećmi - nikt się nie czepia dzieci tylko niewychowanych gówniaków które hałasują, a ich upośledzeni rodzice zamiast zająć się wychowywaniem to mówią "to tylko dziecko"
  • Odpowiedz
Siedzę na tym z------m portalu z 12 lat, ale takiej odklejki jak z psami to jeszcze nie widziałem.

To jest chyba jakiś eksperyment społeczny czy można wywołać nienawiść do jakiej kompletnie randomowej grupy.

No i niestety można.

#psy #psiarze #bekazpodludzi
  • Odpowiedz
@czlowiek_ktorego_nie_bylo:

To jest chyba jakiś eksperyment społeczny

To niezły rozmach mają kreatorzy tego eksperymentu, że nawet na Tvnie, Polsacie czy największych portalach internetowych poruszają temat ogromnej liczby pogryzień i nieprawidłowych zachowań właścicieli psów.

Cały kraj się zmówił przeciwko biednym psiarzom
  • Odpowiedz
To jest chyba jakiś eksperyment społeczny czy można wywołać nienawiść do jakiej kompletnie randomowej grupy.

@czlowiek_ktorego_nie_bylo: ta niby "randomowa grupa" ciężko pracowała na opinię o sobie przez całe lata a z każdym rokiem jest ich coraz wiecej
  • Odpowiedz
  • 0
Ale czego oczekujesz od tego portalu, 80% użytkowników to odpad spoleczny z tagu przegrywa. Julki, pokolenie Z i inne s---------y. Łykają jak pelikany wszystko i kręcą gownoafery o kobietach, psach itp druga część to boty działające na zlecenie. Jestem tu ponad 17 lat żyje prawie 40 w większym mieście Polskim i jedyny problem z psami jaki miałem to gowno na trawnikach.
  • Odpowiedz