Aktywne Wpisy

rastafari85 +56
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

Bunch +17
źródło: Screenshot_340
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Screenshot_340
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czemu takie ciamajdy maja kase i kobiety, a porządny chuop nie? xD Musisz sie pogodzic z tym jaki jesteś i tyle, zreszta moglbys miec takiego kolege przegrywa i nie przeszkadzało by ci co on odpidala
@mirko_anonim: ja rozumiem być przegrywem mimo kasy, ale to jest jak n***anie rózowej na twarz podczas pozycji 69. Typie ty wstydu nie masz.
A odpowiadając szczerze, bo może jakimś cudem nie jesteś baitem, idź na terapię do męskiego psychologa o tytule dr i znajdź sobie hobby. I przestań opowiadać takie dyrdymały, jak z byciem przegrywem, bo to jak chodzenie po ulicy
@mirko_anonim: skoro wpadłeś w uzależnienia, to NAJPRAWDOPODOBNIEJ problem jest w tobie.
Miałem bardzo podobnie z emocjami (właściwie ich nie czułem) i nie akceptowałem samego siebie. Od roku pracuję z psychologiem i jest dużo dużo lepiej, nie dość, że odczuwam emocje i dzięki temu zacząłem np. odczuwać złość więc nie pozwalam żeby ludzie mi wchodzili na głowę, radość i smutek (nie kumuluje się we mnie tylko przepracowuje
@mirko_anonim: z takimi tu siedzimy
@czescmampytanie: one ryją banie, tylko większość na wykopie jest już tak zryta, że niewiele im to szkodzi.
@mirko_anonim: bo mam duże libido