Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

dawid131 +87
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

źródło: Polacy kiedy
Pobierzźródło: temp_file5251669360636940892
Pobierzźródło: obraz_2025-10-22_081302083
Pobierz@Hrjk: weź mnie nie wkurzaj, jeszcze 4 lata temu siedziałem, grałem w gry online, słuchałem przeróbek o magiku i papaju, oglądałem filmiki z modami do starych gier, gdzie Papież był naszym bohaterem i wrogiem (lub i 1 i 2), a moim jedynym zmartwieniem była szkoła i "koledzy" sebiksy-ochlejusy. Teraz mam ponad 35 lat XD. Jak? Gdzie? to minęło?
@Hrjk: ić pan w ch.. prawie 16 lat mam tu konto. W tym roku skończyłem 40 lat.
źródło: comment_1662665826BUeVdn8BCb1PX06yHu8VXY,w400
Pobierzźródło: olaboga
Pobierz