Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +2019
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +172
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Bo nie jest w stanie samemu bez zewnętrznej ingerencji i wewnętrznej motywacji zmienić swoich wzorców myślenia a co za tym idzie tkwi w błędnym kole.
Może być też chory na depresję której nie ruszy się bez leków,a po leki boi się iść,boi się pomocy i koło się zamyka.
Co wygrałem?
źródło: image
Pobierzźródło: 62d2cf907e8e9e9c48a3ed8ba1ec82b2840c424059215f563bc7106a670886c8
Pobierz@mirko_anonim: Można, ludzie to robią, ale dla siebie. Bo to nie przynosi korzyści w 'rynku' matrymonialnym. A wzrostu czy mordy nie zmienisz.
Pozdrawiam.
źródło: image
PobierzJak ktoś jest spierdoxem mentalnym to taka socjalizacja jedynie by pogłębiła uczucie odmienności i odrzucenia. Tutaj trzeba lat oddziałów dziennych w Choroszczy.
@slabart12: Powiem więcej, adhd owcy i aspergerowcy jesteśmy w wielu aspektach inteligentniejsi od reszty społeczeństwa. Przy hiperfokusie na określonym temacie ipotrafimy przetwarzać i zapamiętywać ogromne ilości
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@czescmampytanie oh look, znów ten sam toksyczny przegryw komentujący wpisy innych again ;) jak tam patrzenie na świat przez blackpillowe okulary?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: chłopie, ale to ty dostałes ratio 0 do 25 więc możesz już sobie cichutko iść.
Nie daje to zbyt wiele no może 2-5%
Nie rozumiesz że przegryw startuje z najniższego poziomu, porażki, traumy, przeżycia dodatkowo tylko utwierdzają w przegrywow.
Jesteś słaby - ponosisz notoryczne porażki - przestajesz próbować/ albo ciągle przegrywasz - jesteś słaby lub przeciętny max (co ciekawe to dotyczy większości społeczeństwa - natomiast normictwo stosuje mechanizm wyparcia i obrony ego - większość ludzi uważa