Wpis z mikrobloga

ja p------e jak mi sie nie chce tych taskow klepac. jeszcze teraz czasy ze cursor sam pisze kod. ja dopiero 33lvl a tu jeszcze 30 lat z-----------a. blagam k---a niech zdechne czy cos. wiem ze mam zajebiscie bo przed chwila walilem konia a teraz se jem platki (pracuje zdalnie) ale na litosc boska #programista15k #pracbaza
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stary_grat: jak miałem 33 to jeszcze mi się chciało. Ale warto myśleć co dalej, coś ba boku kręcić, większość ludzi w tej branży marzy tylko o tym aby to p--------ć i sobie gdzieś spokojnie żyć.
  • Odpowiedz
@stary_grat: ja jestem w takim wieku, że nie załapałem się na prywatyzację w latach 90tych ale udało mi się załapać na nieruchomości. Teraz pewnie trzeba jednak poszukać czegoś innego. Jak się nic nie spierniczy to pewnie za 2-3 lata praca przestanie być dla mnie obligatoryjna, przy nie zmienionym poziomie życia.

Mam takich kumpli z branży co robią dużo fajniejsze rzeczy, remontują motocykle, robią rzeczy z drewna itp. Ale trzeba mieć
  • Odpowiedz
  • 0
@__MadCat: no wlasnie a ja posiadam umiejetnosci manualne i checi, ale brak warsztatu i doswiadczenia :) i mysle nad nauka spawania a poznij otworzyc sobie warsztat ktory robi customowe wydechy samochodowe. ale poki co to j---e w sprintach nad taskami i sobie jedynie marze. ale dzieki za info, zawsze milo takich rzeczy posluchac
  • Odpowiedz
@stary_grat: to jest dobry pomysł, zacząć to możesz w jakimś garażu nawet, doświadczenie samo się nie zrobi ale blacha nierdzewna to chyba nie jest jakiś ultra drogi materiał
  • Odpowiedz
@stary_grat: mnie tylko przy pracy trzyma fakt że mogę robić przerwy na domowe obowiązki, bo jak robisz przerwy na wypok to potem wrócić do pracy jest masakra, no i najlepiej się klepie taski podczas spotkań xD
  • Odpowiedz