Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1296

Halo jak to jest w końcu z tymi pogryzieniami w 2024.
najpierw 33k, bosak napisał, że 27k i w sumie wszyscy się do tego odwoływali, a teraz @Wincyyyyj dał znalezisko, że ponad 35k.
Zaraz się okaże, że jest mniej niż 1k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#psy
#psiarze
źródło: Screenshot_20251020-171149
PobierzMyślenie życzeniowe, biorą się za was kundlarze i was piecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gawith_Apricot: jak narazie "branie się za nas" ogranicza się do plucia jadem na wykopie.
Nieco przeceniacie własną sprawczość xD
@Gawith_Apricot nah.
Przez takie fejkowe statystyki wszyscy wkładają każdego kundla do jednego worka.
Problem jest tylko z agresywnymi psami ale wykopkowe przegrywy będą mówić, że wszystkie psy są złe.
@Sir_Lucifer Taa normalka, psy gryza i jedza ludzi bo tak bylo od zawsze!!!!11111 Najlepsze, że tych pogryzień jest znacznie więcej xD Ale wtedy psiarze piszą, że to tylko pokąsania są (kły psów porównują do owadów)
biorą się za was kundlarze
Czego tutaj nie rozumiesz? Przetłumaczyć na cyrylice?