Aktywne Wpisy
CoDwa +53
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz
#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz

co ciekawe nagrywki zaczeli w 2001 roku, a to vw polo mialo raptem 2 lata xDDDDDD wiec Marka Mostowiaka 24 letniego polaka w 2001 roku bylo stac na 2 letnie polo ... ლ(ಠಠ ლ)
źródło: 1000021252
Pobierz@jmuhha: Dobre, ale przecież takich "wypadków" było więcej. Pamiętam taką jakąś debilną "komedie romantyczną" ok 2005 roku, gdzie grał "amant" Zakościelny. Wyszło że miał wtedy 26 lat, no i w filmie ten
@damer135: @chodznapole Ooo widzę że nie tylko ja pamiętam ten pomnik polskiej kinematografii. xD Poszedłem z kobietą do kina, wyszliśmy uśmiani po pachy a jednocześnie z poczuciem zażenowania i niesmaku. Wtedy ludzie to uciekali za granice bo bezrobocie rejestrowane wynosiło chyba z 18%.
I potem wszystko przewalił na ten loft i samochod
Tu masz przykładowy opis fabuły, mam wrażenie że dobrze oddaje ten film-szmirę, ale ktoś kto to pisał chyba myślał że to takie fajne jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=1215841
Ten bubel kręcono trzy miesiące.
poszliśmy chyba na resident evil o ile pamiętam czy coś podobnego, po kilkunastu minutach seansu jedna z nauczycielek się odpaliła że co to jest i nas przenieśli na inny film, jak się okazało - tylko mnie kochaj XDXDDDDD