Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +97
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz@CoDwa: i gdzie pomieścisz 30 milionów ludzi?
@CoDwa: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Ciekawe czy wiesz czemu ślimak został zakwalifikowany jako ryba?
- Czy większym patriotą jest ktoś kto uczestniczy w dniu ziemi albo zbiera śmieci na szlaku jak idzie w góry czy idzie na marsz niepodległości a później pluje jadem w internecie na "zielony ład" nie mając
Wiem przerasta to i lepsze drzeć ryja z flagą i wyzywać innych ludzi
@CoDwa: no dokladnie, każdy Polski Polak z Polski™ powinien spalić co najmniej jednego geja i wyciąć DPF w swoim niemieckim passeratti, żeby zginąć bohaterską śmiercią na raka niczym husarz
@CoDwa: ej a kto stworzył zielony ład? Wiesz może? XD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CoDwa: co XD świętowanie dnia niepodległości w Poznaniu jest milion razy lepsze niż w warszawie. Zawsze stąd wyjeżdżam od kiedy pamiętam żeby nie być obok tej swołoczy
2/10 bo odpisalem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora