Wpis z mikrobloga

pamietam te czasy jak Marek Mostowiak jezdzil vw polo ( )

co ciekawe nagrywki zaczeli w 2001 roku, a to vw polo mialo raptem 2 lata xDDDDDD wiec Marka Mostowiaka 24 letniego polaka w 2001 roku bylo stac na 2 letnie polo ... (
)
jmuhha - pamietam te czasy jak Marek Mostowiak jezdzil vw polo ( ಠಠ)

co ciekawe nagr...

źródło: 1000021252

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co ciekawe nagrywki zaczeli w 2001 roku, a to vw polo mialo raptem 2 lata xDDDDDD wiec Marka Mostowiaka 24 letniego polaka w 2001 roku bylo stac na 2 letnie polo ... ( )

@jmuhha: Dobre, ale przecież takich "wypadków" było więcej. Pamiętam taką jakąś debilną "komedie romantyczną" ok 2005 roku, gdzie grał "amant" Zakościelny. Wyszło że miał wtedy 26 lat, no i w filmie ten
  • Odpowiedz
bmw seria 6, e64

@damer135: @chodznapole Ooo widzę że nie tylko ja pamiętam ten pomnik polskiej kinematografii. xD Poszedłem z kobietą do kina, wyszliśmy uśmiani po pachy a jednocześnie z poczuciem zażenowania i niesmaku. Wtedy ludzie to uciekali za granice bo bezrobocie rejestrowane wynosiło chyba z 18%.
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: a tam nie było przypadkiem motywu że ten amant Zakościelny wygrał na giełdzie czy tam na loterii?

I potem wszystko przewalił na ten loft i samochod
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: nas w szkole zmusili do tego filmu
poszliśmy chyba na resident evil o ile pamiętam czy coś podobnego, po kilkunastu minutach seansu jedna z nauczycielek się odpaliła że co to jest i nas przenieśli na inny film, jak się okazało - tylko mnie kochaj XDXDDDDD
  • Odpowiedz
@jmuhha: ale wtedy nowe samochody kosztowały tyle co teraz 10letni albo starszy a oprocentowanie na kontach było 13%:D pamiętam mój stary Felicję kupił za jakieś 33000zł ale to po tym jak wygrał 150k w zakładach specjalnych, siostrze jeszcze mieszkanie za 65k kupił (15 lat potem jak sie hajtałem to sam sobie musiałem wesele fundnąć)
  • Odpowiedz