Aktywne Wpisy

Snowflake_ +27
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.2% (2376)
- 11%-30% 10.1% (298)
- 31%-50% 2.9% (86)
- 51%-70% 6.8% (201)

RenkaRenkeMyje +90
źródło: 1000031394
Pobierz

źródło: qwerty
Pobierz-Monke, możemy thunder run?
-Mamy thunder run w domu.
Thunder run w domu:
źródło: images
Pobierz@ebson: pośmiewiskiem to już byli po ledwo paru dniach jak armia UA zaczęła ich ścinać a potem jeszcze bardziej jak dronami niszczyli regularnie ciężki sprzęt... to było takie abstrakcyjne i żałosne że szok. Dron niczym "głupia zabawka" za 100$ niszczy haubicę za miliony.
A zbrodniarzami okazali się (po raz kolejny) zaraz po wkroczeniu do miast - ostrzeliwując nic nie świadomych cywili w autach na głównych
@NieWiemWiecSieWypowiem: musze się przyznać że sam pisałem na wykopie komentarz że to nie jest wojna totalna i rosjanie nie będą przecież strzelać do cywili, zbrodniarze szybko mnie wyprowadzili z błędu, jak kasowali cywilne samochody serią z karabinu czy późniejszymi działaniami w Buczy, wtedy straciłem jakąkolwiek resztkę sympatii