Aktywne Wpisy

uranium14 +112
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Mogłoby chodzić o cukier, czy o wysoko zmineralizowaną wodę mineralną - bez różnicy.
Znalezisko: https://wykop.pl/artykul/7057333/afera-lidl-lamie-prawa-konsumenta-blokujac-sprzedaz-alkoholu-o-godzinie-21-50
Zapraszam do dyskusji
#afera #prawo #wykopefekt #kiciochpyta #a-----l #pytanie #ciekawostki
źródło: Dlaczego, kurła
PobierzI w końcu: gdzie byłeś, kiedy twoi rówieśnicy uczyli się interpunkcji oraz ortografii, w szkole podstawowej?
źródło: 2025-10-18 09 38 16
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@LeoXIV: Nie zesraj się w rajtuzy, koleżanko.
A teraz goń się. Sio!
źródło: 2025-10-18 10 18 41
Pobierz@LeoXIV: Współczuję.
@LeoXIV: Posiadam umiejętność zniżenia się do poziomu intelektualnego rozmówcy. ¯\(ツ)/¯
@StaryWedrowiec: Polacy zawsze mieli problem z alkoholem, a gdy mówi się otwarcie o problemach z jego nadużywaniem, wiele osób reaguje z wyparciem, a czasem nawet agresją. Jakby samo zwrócenie uwagi było atakiem.
Gdy w niektórych miastach wprowadzano nocny zakaz sprzedaży alkoholu, wybuchały afery. Jednak w praktyce statystyki pokazują coś zupełnie innego: spadek przestępczości, mniej zgłoszeń
Jeśli mam okazję skorzystać z promocji, to kupuję większą ilość smacznych piw, które chcę mieć na stanie i móc wypić choćby jedno, kiedy mam na to ochotę.