Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 41.7% (86)
- Nie 38.8% (80)
- Nie wiem 19.4% (40)

KarnetNaGlony +61
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

Mam już troche godzin spędzonych w grze, mam wszystkie puchary na złoto na 150cc, ale nadal mam wrażenie że nie potrafie w to grać. Czy mogę po prostu włączyć jakiś tryb żeby się ścigać na 3 okrążenia? Mam dość tych tras gdzie jedziesz prosto przez 20 minut.
Zacząłem robić knockout tour, ale żeby mieć 3 gwiazdki to trzeba od razu być pierwszym w pierwszym punkcie kontrolnym, to dość trudne na 150cc.
Wkurza mnie to, że w mariokart 8 miałem pełno tras, fajnie się bawiłem a tutaj jest jakaś masakra bo niby jest tego dużo, ale w rzeczywistości na jednej "trasie" pojade jedno okrążenie i MUSZE z---------ć dalej przez pustkowia.
Jest jakiś tryb "okrążeń" czy go nie widze?
To skandal że zapłaciłem za tę grę prawie 3 stówy i jestem nią mega zniesmaczony xd
Mogli chociaż "w gratisie" dać te wszystkie trasy z mariokart 8, to by sie fajnie grało...
#nintendo #nintendoswitch #mariokart #zalesie
Shortcat robil o tym filmy a dodatkowo niedawno n wprowadziło patcha, aby gracze nie mogli unikać tych tras co sie jedzie do przodu
@LZBNZ: lol, nie xd
Niestety w Grand Prix nie da się jeździć po bożemu, tylko musi być wepchnięte ten nudny odcinek łączący trasy. Dla mnie to mocno zabrało grze, nie chcę mi więcej grać. W konfigurowalnym vs race są normalne zawody, ale to jednak nie to samo jak się nie ścigasz dla pucharków i gwiazdek.