Wpis z mikrobloga

Mirasy mam wrażenie że źle gram w Mariokart World

Mam już troche godzin spędzonych w grze, mam wszystkie puchary na złoto na 150cc, ale nadal mam wrażenie że nie potrafie w to grać. Czy mogę po prostu włączyć jakiś tryb żeby się ścigać na 3 okrążenia? Mam dość tych tras gdzie jedziesz prosto przez 20 minut.

Zacząłem robić knockout tour, ale żeby mieć 3 gwiazdki to trzeba od razu być pierwszym w pierwszym punkcie kontrolnym, to dość trudne na 150cc.

Wkurza mnie to, że w mariokart 8 miałem pełno tras, fajnie się bawiłem a tutaj jest jakaś masakra bo niby jest tego dużo, ale w rzeczywistości na jednej "trasie" pojade jedno okrążenie i MUSZE z---------ć dalej przez pustkowia.

Jest jakiś tryb "okrążeń" czy go nie widze?
To skandal że zapłaciłem za tę grę prawie 3 stówy i jestem nią mega zniesmaczony xd
Mogli chociaż "w gratisie" dać te wszystkie trasy z mariokart 8, to by sie fajnie grało...

#nintendo #nintendoswitch #mariokart #zalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LZBNZ: co mogę polecić? Nie kupuj gier na premierę i bez obejrzenia kilku game play'ów. Nowe gry to totalne g---o i serio czasem lepiej zostać przy czymś starym, albo wybrać coś niszowego bo się będziesz lepiej bawił.
  • Odpowiedz
@LZBNZ: afaik nie ma możliwości takiej.
Shortcat robil o tym filmy a dodatkowo niedawno n wprowadziło patcha, aby gracze nie mogli unikać tych tras co sie jedzie do przodu
  • Odpowiedz
@LZBNZ: w VS Race możesz skonfigurować swój turniej i ścigać się na wybranych trasach po 3 okrążenia.

Niestety w Grand Prix nie da się jeździć po bożemu, tylko musi być wepchnięte ten nudny odcinek łączący trasy. Dla mnie to mocno zabrało grze, nie chcę mi więcej grać. W konfigurowalnym vs race są normalne zawody, ale to jednak nie to samo jak się nie ścigasz dla pucharków i gwiazdek.
  • Odpowiedz
@LZBNZ ja gram tylko online w zasadzie to tam był tryb, że każdy gracz wybierał trasę i komputer jedna z nich losował i się jechało 3 okrążenia, ale w sumie dawno już nie grałem.
  • Odpowiedz