Wpis z mikrobloga

• 3
@golomb13 @maniek74 a Wy dwaj to zawsze w parze xD taki szczerba z jonskim.

O nvidi pisalem zarowno przy 150 80 jak i teraz, czysta spekula nowy dotcom. I zdania nie zmieniam.

@maniek74 pjsalem o wybiciu z kresek na pxm na ktorym zarobilem sporo, przejrzyj moje wpisy duzo ich nir ma
  • Odpowiedz
  • 4
@kolin4 twoje wpisy to głównie trolling i straszenie ludzi spadkami, nie chce mi się w tym grzebać. Dawaj zamknij jape hejterom AT i pokaz kilka swoich przykładowych transakcji z ostatniego okresu, gdzie otwierasz pozycje pod wyznaczony kreskami opór/wsparcie i zgarniasz z tego łatwy hajs
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: @maniek74 cel mam taki jak kazdy,

Jestem na gieldzie dobrych pare lat.

I zeby nie bylo, nie mowie ze At zawsze siada jak amen w pacierzu, ale negowanie jej jest mocnym bledem. Latwiej wylapac dolki, ocenic kierunek.
  • Odpowiedz
  • 3
@kolin4 i to wszystko co ci siadło pod rzekome AT w ostatnim kwartale? masz do dyspozycji narzędzie, dzięki któremu możesz wyznaczać wsparcia/opory i na tym zarabiać, a jednak nie korzystasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@maniek74:
bez urazy, bo uważam Cię za jednego z rozsądniejszych użytkowników na tagu.. ale xD (tak wiem że to tylko meme) -
pokazujesz rzeczy które robili niezbyt rozgarnięci gracze 15 lat temu.

Dziś analiza techniczna w porządnym wykonaniu to analiza przepływu zleceń na futures: delty, volumenu, arkusza zleceń, odchylenia standardowe oraz rynków powiązanych - derywatów czyli opcji. Mam np indeksy ustawione na volumen, ktoś tak na tagu patrzy na rynek? Nie
Sarza01 - @maniek74: 
bez urazy, bo uważam Cię za jednego z rozsądniejszych użytkowni...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-16 230107

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Sarza01 tylko to o czym piszesz, nie przewija się praktycznie w ogólne na tagu, tu sobie chłoptasie malują jedna czy dwie kreski pod wybrany interwał i im się wydaje, ze są w stanie dzięki temu przeczytać kierunek w jakim pójdzie dany walor

jedyne co kojarzę, to był jeden ziomek który analizował taśmę i wrzucał takie fajne bombelkowe wykresy, tagował to chyba tez jako #smiesznekwadraciki i jego wpisy się fajnie
  • Odpowiedz