Aktywne Wpisy

km00787 +395
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzO nvidi pisalem zarowno przy 150 80 jak i teraz, czysta spekula nowy dotcom. I zdania nie zmieniam.
@maniek74 pjsalem o wybiciu z kresek na pxm na ktorym zarobilem sporo, przejrzyj moje wpisy duzo ich nir ma
https://wykop.pl/wpis/83099781/wpis
#gielda
Jestem na gieldzie dobrych pare lat.
I zeby nie bylo, nie mowie ze At zawsze siada jak amen w pacierzu, ale negowanie jej jest mocnym bledem. Latwiej wylapac dolki, ocenic kierunek.
To każdy musi mieć ten sam cel inwestowania? xD ja trzymam by nie traciły pieniądze na wartości. Za biedny jestem by miliardy wyciągać z tego i mieć wpływ na świat.
bez urazy, bo uważam Cię za jednego z rozsądniejszych użytkowników na tagu.. ale xD (tak wiem że to tylko meme) -
pokazujesz rzeczy które robili niezbyt rozgarnięci gracze 15 lat temu.
Dziś analiza techniczna w porządnym wykonaniu to analiza przepływu zleceń na futures: delty, volumenu, arkusza zleceń, odchylenia standardowe oraz rynków powiązanych - derywatów czyli opcji. Mam np indeksy ustawione na volumen, ktoś tak na tagu patrzy na rynek? Nie
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-16 230107
Pobierzjedyne co kojarzę, to był jeden ziomek który analizował taśmę i wrzucał takie fajne bombelkowe wykresy, tagował to chyba tez jako #smiesznekwadraciki i jego wpisy się fajnie