Aktywne Wpisy

Maudee +53
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

Jesteś za?
#psiarze #psy #pytaniedoeksperta #pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Potwierdza się, że psiarze to przegrywy nie mające szans na związek, a pies jest substytutem partnera/dziecka. Za niedługo będziecie się z nimi jeszcze r----ć.
https://wykop.pl/link/7687907/behawiorystka-psow-w-miastach-nie-powinno-byc
@nowszyja: to samo bąbelki
@Magiel-19: Nie wiem czy amebko wiesz, ale każdy odkłada na swoją emeryturę. Ja nie mam dzieci, rozumiem, że twój bąbelek będzie na mnie z---------ł, a ja nie muszę robić 40 lat, ok nie ma sprawy xD
@Logan00: a kto płaci na emerytury tych osób? I nie pisz mi tutaj o odłożonych składkach w ZUS, bo chyba nie muszę tłumaczyć jak ten system działa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@JacksonDaniels: no przecież nie twoje akustyczne bąbelki :) Naprawdę nikogo nie interesują twoje bachory.
Mieszkam w bloku, jest tu pełno psów typu maltańczyki, o dziwo nie słyszę ich, ale za to słyszę drące mordy dzieciaki i trzaskające cały dzień drzwiami.