Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

Jesteś za?
#psiarze #psy #pytaniedoeksperta #pytanie
https://forsal.pl/gospodarka/aktualnosci/artykuly/9880746,zus-deficyt-emerytury-2029-170-mld.html
Ciekawe skąd ta dziura i jak jest łatana. Szkoda mi czasu na dalszą dyskusję z kimś, kto nie widzi dalej niż koniec własnego nosa i krawędź psiej d--y.
@nowszyja: aha, szkoda, że nie wspominasz, że ta ustawa po zmianach jest na "plus" dla jak to mówisz pisarzy :)
@Logan00: jest nawet lepsza niż myślałem, bo byłem przekonany, że trzeba połowę głosów. A tu psiarz musi mieć zgodę aż 2/3 mieszkańców.
@Logan00: to w---------j do lasu, bo wam się w głowach p------i od paru lat - na tym portalu szczególnie dzieci stały się jakimś złem koniecznym i wrogiem publicznym numer jeden, nie pasuje ci życie w społeczeństwie to won do szałasu żyj sobie w zgodzie z naturą.
Bo kolega nigdzie nie wspominal o tym, ze zus mu bedzie emeryture wyplacal, a wy mu tluczecie ze na jego emeryture beda pracowac aktualni Polacy bedacy w planach, lub majacy po kilka dni na licnziku.,
Nikt kto ma troche oleju w glowie nie liczy na
@nowszyja: Przecież każda wspólnota by wyrażała zgodę, bo ludzie ją tworzący to to samo społeczeństwo które obecnie żyje w Polsce.
Nie rozumiem co by to zmieniło.