Aktywne Wpisy

yourgrandma +81
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +882
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Jesteś za?
#psiarze #psy #pytaniedoeksperta #pytanie
@mayek: u mnie tylko ok 15% mieszkańców na psy i na zebraniu wspólnoty jest poruszany temat syfu jaki robią, więc z tą zgodą, to bym się nie rozpędzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KRCZVSK: w jaki sposób szkolenie eliminuje smród psa? Wiem, wy go nie czujecie, bo śpicie z nimi w jednym pokoju i do tego smrodu przywykliście.
@nowszyja: nie, to moja sprawa, co mam w swoim mieszkaniu.
@nowszyja: przecież im się już p------i do takiego stopnia, że wożą tych pchlarzy w wózkach jak dla dzieci i robią sobie z nimi sesje ślubne.
@nowszyja: przcież oni śpią z tymi kundlami w jednym łóżku a nie tylko w tym samym pokoju. Brudasy.
@JacksonDaniels: Już niedługo, dzietność to 1.16 i spada, soft power dzieciorobów topnieje w oczach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nowszyja: to czyja sprawa, jeśli to moje mieszkanie, a może to jednak nie jest moje mieszkanie? Od kiedy osoba trzecia ma decydować, jaki kolor mam w pokoju, czy mam syf, czy schludnie? Czy mam kartę graficzną od zielonych czy też od czerwonych?
Jeśli to nie moja sprawa, to tym bardziej nie twoja
źródło: Screenshot_2025-10-16-16-04-43-39_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817
Pobierz