Wpis z mikrobloga

Generalnie nigdy nie rozumiałem fenomenu #friz jak dla mnie chłop kręcił gnioty tak samo jak Tiger bozno, tylko w tych gniotach friza była jakaś ekipa friza czyli typów w wieku 20 lat którzy zachowywali się jak 12 latki. Nie wiem jako dzieciak wolał bym się sam bawić z rówieśnikami niż oglądać jakiego typa z neta który się bawi w chowanego i inne dziecięce zabawy. Generalnie typ kręcił gnioty i zdziwienie, że nagrał gniota do kin ziobro zdziwienia #ekipa #youtube #gniot #gnioty
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor po prostu nie byłeś grupą docelową. To nie jakieś true crime które trafiają zarówno w nastolatków jak i ludzi po 35 roku życia. To nie majsterkowanie z użyciem rębaka do drewna gdzie grupa docelowa ma ponad 25 lat ;).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kureci_paratko jak się dowiedziałem o jego gniot ekipie miałem 21 lat mój kolega miał wtedy 26 i był w c--j wielkim fanem ekipy generalnie z kumplami z jego rocznika zastanawialiśmy się kim jest ten cały Friz aż do czasu nie użyliśmy google a żyło się w sumie bez tej wiedzy lepiej. Innym razem poszedłem do tego fana friza na p--o to cały czas mi puszczal gnioty friza nawet jak jakimś Ferrari
  • Odpowiedz