@DorodnyTucznik: ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Myślałem o stabilizacji kostki i ochronie nogi. Ale po namyśle stwierdzam, że nie ma sensu tłumaczyć. ¯\(ツ)/¯
za moch czasow do wykopania dziury w ogrodzie zakladalo sie szmaty lub ciuchy do roboty
@ATAT-2: Obstawiam późny komunizm. Dziadku teraz kolejki do lekarzy są długie, leki drogie, na operację się latami czeka. Lepiej nie chorować. Pojmujesz?
@zimowyporanek: aha xD Nie, nawet blisko komunizmu nie byłem i robiło (i wciąż się robi) w ciuchach adekwatnych do pracy. Tu widzimy kopanie dołka do którego nie potrzebujesz butów do połowy łydki z wzmacnianymi czubkami . Ty pewnie z tych co na budowie ma podgrzewaną kurtkę na akumulator i ekspress Makity bo bez tego ani rusz xD
@ATAT-2: Jakiej budowie? To kopanie w ogródku. I tak, zakładam skórzane traperki, jak musze wykopać dziurę, bo nie jestem debilem. Co w tym dziwnego? Ty to pewnie na Giewont w klapeczkach latasz?
@ATAT-2: Nudzisz się i chcesz mnie trochę poobrażać? P---------ś się o to, że jestem od Ciebie rozsądniejszy? Masz duży problem ze sobą obszczymurze. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
P---------ś się o to, że jestem od Ciebie rozsądniejszy?
@zimowyporanek: ależ nie. O to się że Ty się przyebałeś do chłopa że nie ubrał się w ultra-robocze ciuchy do machnięcia kilka razy szpadlem i w związku z tym uzurpujesz sobie prawo do nazywania się 'rozsądniejszym'.
Kończe, idę malować blat w, uwaga uwaga, starej koszulce i dresach. Tak tak wiem, powinienem zaopatrzyć się w kombinezon ale zapomniałem.
No to cardio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzwidze teraz trzeba certyfikowanye ubrania z atestem bhp
@ATAT-2: Obstawiam późny komunizm. Dziadku teraz kolejki do lekarzy są długie, leki drogie, na operację się latami czeka. Lepiej nie chorować. Pojmujesz?
Nie, nawet blisko komunizmu nie byłem i robiło (i wciąż się robi) w ciuchach adekwatnych do pracy. Tu widzimy kopanie dołka do którego nie potrzebujesz butów do połowy łydki z wzmacnianymi czubkami .
Ty pewnie z tych co na budowie ma podgrzewaną kurtkę na akumulator i ekspress Makity bo bez tego ani rusz xD
Ty to pewnie na Giewont w klapeczkach latasz?
@zimowyporanek: a co dziwnego w tym, że chłop poszedł na podwórku wykopać dołek i założył pierwsze lepsze stare buty?
@zimowyporanek: you sure?
@zimowyporanek: ależ nie. O to się że Ty się przyebałeś do chłopa że nie ubrał się w ultra-robocze ciuchy do machnięcia kilka razy szpadlem i w związku z tym uzurpujesz sobie prawo do nazywania się 'rozsądniejszym'.
Kończe, idę malować blat w, uwaga uwaga, starej koszulce i dresach. Tak tak wiem, powinienem zaopatrzyć się w kombinezon ale zapomniałem.