@Teuvo: tu cię zdziwię. Samsung Internet, można pobrać adblocki z ustawień, świetnie się skaluje z dziwnymi proporcjami i w testach szybkości jest wysoko. I można go pobrać po prostu z google play
@assninja: @NorbertoDeniro Vivaldi zdecydowanie jako drugie Opera wygrywa feature'ami. Konwerter walut, kopiowanie, wgrywanie obrazków przez schowek, kliknięcie na kartę przenosi do góry strony, wyspy kart, sesje, w bocznym pasku telegram, minimalistyczna, zajebisty animowany motyw, rozszerzenia z chrome, wbudowany vpn - no jak się powylacza wszystkie zbędne szmery bajery to nic lepszego nie znalazłem.
@Ptaahu: brave xD to to co na Wikipedii ma sekcję 'kontrowersje' dłuższą niż reszta artykułu? Zainstaluje Chrome z koparką krypto, ale Firefoxa nigdy xD
@Ptaahu w całej rodzinie na wszystkich komputerach zmieniłem na Brave a dla niepoznaki zostawiłem ikonkę Chrome - nikt się nie połapał a już 3 miesiące tak jest
A co ci nie gra?
Opera wygrywa feature'ami. Konwerter walut, kopiowanie, wgrywanie obrazków przez schowek, kliknięcie na kartę przenosi do góry strony, wyspy kart, sesje, w bocznym pasku telegram, minimalistyczna, zajebisty animowany motyw, rozszerzenia z chrome, wbudowany vpn - no jak się powylacza wszystkie zbędne szmery bajery to nic lepszego nie znalazłem.
Zainstaluje Chrome z koparką krypto, ale Firefoxa nigdy xD