Wpis z mikrobloga

czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Teuvo: Jest zupełnie odwrotnie. To nie przeglądarki są c-----e. To sam INTERNET jest c-----y i tak przeładowany gównem, że wszystko nigdy nie będzie działać tak jak powinno. Wolę Firefoxa z paroma wtyczkami niż te azjatyckie cuda które rok w rok pogrążają się w kolejnych aferach - ale ludzie je kochają, bo nie muszą wgrywać ublocka który zablokuje im parę reklam xD Z tym p---------m Brave na czele. Cóż, kiedyś Maxthona
  • Odpowiedz
@eeehhh: przeglądarki jednak też.

Nawet banalna opcja "Blokuj wyskakujące" zwyczajnie nie działa, można ją obejść skryptem i wiele stron to robi. Niepojęte, że napisanie czegoś tak prostego ich przerasta.

Za to w drugą stronę, jak był problem z nieodświeżonym certyfikatem, to za nic nie pozwoliło otworzyć strony. Użytkownik ma wątpliwą kontrolę nad przeglądarką, a powinien mieć pełną.
  • Odpowiedz
@Krupier choćby po to żeby ci znalazł dokładny fragment filmu na yt który cię interesuje i go wyświetlił dokładnie w tym momencie albo żeby wyklikać coś za ciebie i pokazać odrazu to co chcesz np znajdź najlepsze kody rabatowe dla sklepu na którym jestem i wpisz je i sprawdź czy działają albo przeskanuj regulamin strony na której jestem i ostrzeż czy coś narusza moją prywatność
  • Odpowiedz