Aktywne Wpisy

BastetII +86
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +359
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: image
Pobierz@slawek887 tony hawk pro skater? ;)
@fajo-pab: No jak nie miał pojęcia jak gra w tej grze główną rolę. No i na wikipedii takie info jest. On mocno uniwersum Riddicka pchał.
źródło: image
Pobierz@fajo-pab:
Tak, tylko pytanie czy bardziej Tony Hawk rozpromował grę swoim blaskiem, czy gra i jej popularność stała się trampoliną, żeby Tony Hawk został powszechnie
Ale nadal jakby glos tylko podkłada a nie tak jak bartosiak wlasciwie dyktuje jak co ma wyglądać, cały frontend
Vin po prostu dba o swoją postać i ma do niej prawa w uniwersum Riddicka (bo prawa do universum ma universal). Ogólnie to trochę jak ze spidermanem. Wszystko z Avengersów ma Disney poza spidermanem bo to ma sony i się dogadują podczas produkcji xD
W każdym razie ta gra zapowiada się tragicznie, a śmieszniej będzie jak się inwestorzy obudzą z
@orgin246: jak zobaczyli demo to chyba już mają g0wno w gaciach
Miejsce tej gry jest na google aps
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://x.com/Yoghurt_Sothoth/status/1978113498132410531?t=Y_iMqhbPRNgz-2MxAV25QQ&s=19
źródło: MV5BOGQyZTRhZGItNjJlZC00MzNiLTg2MGYtMjZhOTE3YTVkMTM1XkEyXkFqcGc@._V1_
Pobierz