Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fajo-pab: Z całego życia nie kojarzę, żeby jakakolwiek gra reklamowana czy sygnowana przez celebrytę była dobra jakościowo. Chyba, że jakaś seria wyrobiła sobie markę przez lata i kolejna odsłona ma kogoś na okładce - jak serie sportowe od EA. Ale w pozostałych przypadkach nie umiem znaleźć ani jednego przykładu
  • Odpowiedz
ale to jest tylko aktor co gral rolę w filmie, mial 0 pojęcia że nawet gra powstaje. Zły przykład

@fajo-pab: No jak nie miał pojęcia jak gra w tej grze główną rolę. No i na wikipedii takie info jest. On mocno uniwersum Riddicka pchał.
orgin246 - > ale to jest tylko aktor co gral rolę w filmie, mial 0 pojęcia że nawet g...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@orgin246: Niby formalnie tak, ale ja się zgadzam z tym co powyżej - on tam nie był zaangażowany jako Vin Diesel w produkcji, tylko jako aktor odegrał rolę. No ale fakt faktem, zgadza się z tym co pisałem

@fajo-pab:

tony hawk pro skater? ;)

Tak, tylko pytanie czy bardziej Tony Hawk rozpromował grę swoim blaskiem, czy gra i jej popularność stała się trampoliną, żeby Tony Hawk został powszechnie
  • Odpowiedz
  • 0
@orgin246: a to sorki, myslalem ze tylko ryj dał

Ale nadal jakby glos tylko podkłada a nie tak jak bartosiak wlasciwie dyktuje jak co ma wyglądać, cały frontend
  • Odpowiedz
@fajo-pab: tak, na pewno to nie jest poziom Bartosiaka XD
Vin po prostu dba o swoją postać i ma do niej prawa w uniwersum Riddicka (bo prawa do universum ma universal). Ogólnie to trochę jak ze spidermanem. Wszystko z Avengersów ma Disney poza spidermanem bo to ma sony i się dogadują podczas produkcji xD

W każdym razie ta gra zapowiada się tragicznie, a śmieszniej będzie jak się inwestorzy obudzą z
  • Odpowiedz
@fajo-pab: ale ja tam jestem wdzięczny ekipie marketingowej od tej gry. Dawno tak złej prowadzonej kampanii nie widziałem. Śledzi to się z wielką przyjemnością XD
  • Odpowiedz
@fajo-pab: nie oglądałem tego dema, widziałem tylko moment jak Bartosiak zachwalał grę, że dali do testów "zachodnim jutuberom" - bardzo znanym i recenzje były bardzo dobre. Oczywiście żadnego z nazwy nie wymienił. Zrobiłem research i oczywiście to kompletna bujda - typowa zagrywka fircyka na bezimmiennych amerykanów.
  • Odpowiedz