Wpis z mikrobloga

#modameska #zalando
Możecie polecić jakieś sklepy z dobrymi jakościowo bluzami i normalnymi rozmiarami? Np. takie mniejsze sklepy podobne do diamante-wear lub jakaś marka na Zalando sprawdzona? Na zalando często odbijam się tym że ich rozmiarówki są totalnie rozjechane. Z Reserved mam XL i L, a tam przy XL czasem ciężko się zmieścić albo a w większości to rękawy za krótkie...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@P_i_o_t_R: i tu jest właśnie problem, jak przymierzam stacjonarnie to XL rozmiar jest git wszędzie, ale często słaby wybór co do jakości i modelu bluzy. Na internecie większy wybór ale szukam czegoś sprawdzonego, godnego polecenia gdzie nie będę sie musiał martwić rozmiarem
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41: do tej pory robiłem tak że zamawiałem 2 bluzy XL z nadzieją że chociaż jedna będzie pasować a kończyło sie tak że obie musiałem odsyłać, ale może faktycznie lepiej będzie spróbowac zamówić jedną z 2 rozmiarami
  • Odpowiedz
Możecie polecić jakieś sklepy z dobrymi jakościowo bluzami i normalnymi rozmiarami?

@Srodaoo: Co to znaczy normalnymi rozmiarami? xD Jakby ziomek, zejdź na ziemię. Produkty różnych firm mają rożne tabele rozmiarów zwłaszcza jeśli jedna firma jest bardziej Europejska na przykład inne USA a jeszcze inna Azjatycka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: właśnie dlatego pytam czy ktoś już miał styczność z jakąś marką na zalando która odzwierciedla te normalne europejskie rozmiary jeśli uważasz że USA ma inne ( ) tak jestem świadom że rozmiar rozmiarowi nie równy w firmach ale może jednak ktoś coś jednak poleci
  • Odpowiedz
właśnie dlatego pytam czy ktoś już miał styczność z jakąś marką na zalando która odzwierciedla te normalne europejskie rozmiary jeśli uważasz że USA ma inne ( ) tak jestem świadom że rozmiar rozmiarowi nie równy w firmach ale może jednak ktoś coś jednak poleci

@Srodaoo: Ogólnie to wygląda tak. Jeśli kupujesz dajmy na to ubrania jakiejś amerykańskiej firmy albo nawet Europejskiej firmy w USA nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: tyle co bluz zamówiłem i musiałem odesłać bo rozmiar totalnie z d--y to dramat. Czyli nie zostaje nic innego jak zamawiać do skutku i korzystać z darmowych zwrotów póki są xd
  • Odpowiedz
tyle co bluz zamówiłem i musiałem odesłać bo rozmiar totalnie z d--y to dramat. Czyli nie zostaje nic innego jak zamawiać do skutku i korzystać z darmowych zwrotów póki są xd

@Srodaoo: Skąd ja to znam XD No wiesz. Mi się zdarzyło na przykład, że zamówiłem 2 koszulki i bluzę z House kiedyś jeden rozmiar L wszystkiego to te koszulki wyglądały na dosłownie 2 razy większe przy tej bluzie innym
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: to fakt, znaleźć w dobym rozmiarze to jedno, ale żeby po praniu utrzymała swój rozmiar to już drugie, mi często koszulki z XL po 1/2 praniach robią się Mki i do wyrzucenia xd jak pisałem wpis to zamówiłem bluze XL i XXL z nadzieją że chociaż XXL będzie pasować, no i ch.. dzisiaj przyszły i nawet XL wygląda jakby była XXXL xd p------e te rozmiarówki, ale szukam dalej xd
  • Odpowiedz
@Srodaoo: Sprawdzaj wymiary a nie rozmiarowki. Bo kazdy krój jest inny.
Jak chcesz coś boxy oversize to możesz sprawdzić też moje bluzy które sam szyje pod tagiem #underrated
Jak szukasz zwykłego kroju to nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Darknes17: widziałem już :D ale za krótkie te bluzy jak dla mnie, jakbyś robił dłuższe to pewnie bym bym zainteresowany. Więc czekam na rowerek i firmy ( )
  • Odpowiedz