Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BlackpillNaCalego: czas jest korwą, ujawnia wszystkie normickie kłamstwa tylko już normików którzy banialuki gadali nie ma i nie można powiedzieć " a nie mówiliśmy"

ja też pamiętam wrzucanie tej pary jako przykład obalenia blackpilla
  • Odpowiedz
@tomwick55: jak gadałem o nich kiedys z moimi znajomymi normikami i mówiłem, że dziewczyna wiążąca sie z takim gościem musi mieć coś nie tak z głową i predzej czy później to wyjdzie, to mało nie zostałem zjedzony xD
  • Odpowiedz
@Kitty88: nawet jeśli nic się za kulisami nie dzieje, to wciąż przypadek jeden na milion

Można mieć poważne, ale znacznie lżejsze problemy zdrowotne niż ten tutaj i stać się w oczach zdecydowanej większości spalonym. Też coś o tym wiem. ()
  • Odpowiedz
@tomwick55: Jak to mawiał czcigodny Marian Paździoch w odcinku nr 185 pt. Korumpcja - "Frajer jest po to, żeby go doić. Jak dają, to trzeba brać"
Oczywiście nie mam na myśli tutaj tego chłopaka, a bardziej wszelakiej maści wspierających, którzy próbując połechtać sobie ego sponsorowali takie przedsięwzięcia, gdzie wiemy nie od dziś, że spora część tych zbiórek to jest przepalana przez osoby trzecie.
okradzione - @tomwick55: Jak to mawiał czcigodny Marian Paździoch w odcinku nr 185 pt...

źródło: e3021bd694e11005

Pobierz
  • Odpowiedz