Wpis z mikrobloga

✨️ Jak powiedzieć rodzinie, że nie chcę mieć dziewczyny?
Mam 34 lata i nie chcę mieć dziewczyny. Jak o tym powiedzieć rodzinie i znajomym?
O dziwo do ślubu popychają mnie osoby które... same żyją w tej matni. Jak się potem otworzą to nagle zaczynają mówić o tym, że lepiej być księdzem, że lepiej wziąć rozwód. Wiadomym jest dla faceta, że małżeństwo to najgorsze co go może spotkać. Natomiast dla kobiety to super sprawa.
Mnie osobiście nigdy nie ciągnęło do tego i ciągnąć nie będzie. Może macie jakieś pomysły na odmowną odpowiedź?

#zwiazki #malzenstwo #rozwod

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Przyjdź na urodziny cioci z chłopakiem.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: powiedz ze znasz takiego mnie ktorego baba zostawialo po urodzeniu drugiego dziecka, ktory musial sie z nia napieprzac w sadzie zeby widziec wlasne dzieci , i zostal sam z alimentami, uwierz mi nie chcesz tego. Kazdego dnia sie zastanwaiam ile jeszcze mi zycia zostalo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim powiedz im że nie chcesz mieć takich problemów jak oni. Przecież się ciągle użalają nad swoim ciężkim losem, nie? Używaj argumentów takich jak oni, przytaczaj ich wypowiedzi i mów że im współczujesz i sam nie chcesz tak żyć.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
kreatywny-opiekun-87:

Mam 34 lata i nie chcę mieć dziewczyny. Jak

Taa nie chcesz… NIE MASZ WYBORU BO CIĘ ŻADN NIE CHCE , a nie że to ty nie chcesz.
  • Odpowiedz
powiedz ze znasz takiego mnie ktorego baba zostawialo po urodzeniu drugiego dziecka, ktory musial sie z nia napieprzac w sadzie zeby widziec wlasne dzieci , i zostal sam z alimentami, uwierz mi nie chcesz tego. Kazdego dnia sie zastanwaiam ile jeszcze mi zycia zostalo.

@KrowkaAtomowka:
Brałeś ślub?
Jeśli tak to
  • Odpowiedz