Aktywne Wpisy

yourgrandma +587
No niestety, ale chyba miarka się przebrała...
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
źródło: sdsdsdasas
Pobierz
zajsty +278
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz![Pod koniec kwietnia będziemy mogli obserwować KOMETĘ C/2025 R3 [EN, 3 min]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b2730405dc7661d60a51cfbe1f9bbef57b5197f23f427528135a161e9f4c3951,q80.jpg)

Jestem ciężkim frajerem, który zasługuje na liścia w pysk. Jestem z dziewczyną od 3 lat, czasem lepiej czasem gorzej jest. Wyjechałem ze znajomymi na egzaminy zawodowe 40km od domu na kilka dni. Trochę się piło wiadomo. Namówili mnie, żebym założył tindera. Człowiek pod wpływem nie myśli racjonalnie, ale to żadne wytłumaczenie. Może po godzinie miałem już ponad 30 par. Zacząłem pisać z jedną dziewczyną. Okazała się być mega sympatyczna, mamy wspólne pasje, zainteresowania, gadamy jednym językiem, no kurde wszystko idealnie, nawet zaproponowała sama, żeby przyjść na inny komunikator. Założyłem go bardziej dla beki, nawet dobrze nie widać mojej twarzy, imie inne też dałem, bo nie myślałem, że w ogóle z kimś będę tam pisać. Laska jest idealna, twarz też 10/10, pracuje jako kelnerka, ma ambicje duże, studiuje, widać że jest opiekuńcza, kurde no ideał. Teraz nie wiem co ja mam robić. Z tą z tindera i tak nic nie będzie, ale męczy mnie to, że znalazłem dziewczynę i chciałbym, żeby moja dziewczyna taka była. Mam w cholere metlik w głowie, z tego i tak nic nie bedzie, ale pokazało mi to, że z kimś innym może być lepiej. Tak jak serio bym chciał. Jestem rozwalony całą tą sytuacją, nie mam odwagi zerwać z dziewczyną. Chciałbym być z nią, ale żeby była tak jak ta z tindera. Możecie mieć beke z wykopka, że laska z tindera w kilka dni mu zawróciła w głowie, ale ona po prostu pokazała mi, że jestem ''fajny'' i nie ma codziennie o coś do mnie pretensji, że coś źle ciągle robię. Opisałem całą sytuacje bardzo w skrócie, bez szczegołów.
Serio to nie bait, jestem smieciem.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie jesteś śmieciem, tylko jesteś niedojrzały mimo wieku ¯\(ツ)/¯
Swoją drogą jak się kogoś kocha to się nie robi takich rzeczy. Non stop pijany nie byłeś i na pewno nie aż tak, żeby nie wiedzieć co robisz skoro trafiałeś w literki