Wpis z mikrobloga

Wieczna beka z bitcoinowych lunatyków typu jegertilbake czy rysiekryszard, którzy "nic już nie muszą", a mimo to codziennie trzaskają 2137 komentarzy z peanami pochwalnymi o bitcoinie. Pamiętajcie, oni marnują 14h dziennie tylko dla waszego dobra. Żebyście zrozumieli, że tylko bitcoin was uratuje, musicie tylko w niego zainwestować. Ha tfu.

#bitcoin #kryptowaluty #inwestycje #gielda
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jerard: Fundy jak trzeba to dumpuja jak szmate krypto, ale z jakis powodow przegrywy sie do niego tasuja bo rosnie/spada kilkadziesiat procent dziennie i kiedys zlapia pana boga za nogi na lewarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Można by zrobić ankietę, który z nich to btc za milion , ja obstawiam Ryśka bo dziwnie się uaktywnił jak tamto konto spadło z rowerka xD
  • Odpowiedz
@Jerard: tylko na to czekamy, aż kilka wykopków kupi bitcoina za 200 zł. Wtedy na pewno kurs wystrzeli xD. Ja jeszcze chodzę po domach i naganiam na bitcoina, bo boję się, że bez tego nie urośnie i zostanę z ręką w nocniku xD. Rozgryzłeś nas.
  • Odpowiedz
tylko na to czekamy, aż kilka wykopków kupi bitcoina za 200 zł. Wtedy na pewno kurs wystrzeli xD. Ja jeszcze chodzę po domach i naganiam na bitcoina, bo boję się, że bez tego nie urośnie i zostanę z ręką w nocniku xD. Rozgryzłeś nas.

@rysiekryszard: dokładnie na to czekacie. Ty jeden g---o możesz, ale takich trybików są setki tysięcy na całym świecie. Wszystkie kanały inwestycyjne zasrane waszym bitcoinowym mentorskim p----------m
  • Odpowiedz
@jegertilbake: widzisz, to jest właśnie twój vibe - p-------------e sie, złośliwości itp. Brzmisz jak nastolatek który wchodzi w okresie dojrzałości i go nosi.

Nie wiem czy wygrywasz, bo nie wiem jakie masz aktywa, jaki zysk, ale ważniejsze jest to, że mnie to kompletnie nie obchodzi i nie wchodzę na tag BTC p-------ć jakie to debile nakupowaly BTC i tylko giełda/złoto/nieruchomości.
Zaklad odwrotny do Twojego, to zakład, że na dłuższą metę
  • Odpowiedz
@FelariPumpura: No to jak sie pochwalisz w co inwestujesz to mozemy porównać za X lat i wtedy sprawdzic co lepiej zdalo probe czasu.

Co do aroganckiego tonu i cwaniakowania to sie zgadzam z tym co napisałeś, taki guilty pleasure, ale to ogranicze, bo nie daje pożytku nikomu
  • Odpowiedz