Wpis z mikrobloga

@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Przykro mi, ale nie mamy obecnie budżetu na 100 niewolników. Zbiory kukurydzy były w tym roku bardzo słabe. Cheopsie, ja wiem, że to nie jest łatwe zadanie. Uwierz mi, że mi także jest ciężko i chciałabym, żeby było inaczej. Ale ty jesteś naszym najlepszym budowniczym. Jestem pewna, że poradzisz sobie z budową i zorganizujesz tę pełnię księżyca w piątek.
  • Odpowiedz
Cheopsie, wiem że nie skończyłeś jeszcze tej piramidy, ale czy możesz zaprezentować co do tej pory udało ci się zrobić?

@KundelekPaniMagdaleny: i czy mógłbyś poświęcić najbliższy tydzień na przygotowanie szczegółowej prezentacji tego, co już zrobiłeś, a także uczestniczyć w nic nie wnoszących spotkaniach? A tak wogole to dlaczego postęp projektu jest taki wolny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kresse: @apeee
Cheopsie, Twoje komentarze o tym że nie możecie pracować z powodu braku materiałów i to jest wina nowego skryby z Rzymu który pomylił zamówienie są niedopuszczalne. Wprawdzie zna on jedynie alfabet łaciński i ale widać w nim wielką chęć nauki pisma hieroglificznego. Jako rozwiązanie tego problemu umówiłam CI szkolenia z inkluzywności z naszym diversity managerem z Nubii. Poza tym nie rozumiem jak można mieć takie problemy z
  • Odpowiedz