Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +161
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

źródło: temp_file5618380722063793073
Pobierz@gieldowySyzyf: co mnie obchodzi że pełnia jest dopiero za dwa tygodnie, weź dodatkowe 100 niewolników z innego projektu i pełnia księżyca będzie gotowa w piątek.
@model_trzy_zmianowy: @Kresse @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy
@KundelekPaniMagdaleny: i czy mógłbyś poświęcić najbliższy tydzień na przygotowanie szczegółowej prezentacji tego, co już zrobiłeś, a także uczestniczyć w nic nie wnoszących spotkaniach? A tak wogole to dlaczego postęp projektu jest taki wolny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cheopsie, Twoje komentarze o tym że nie możecie pracować z powodu braku materiałów i to jest wina nowego skryby z Rzymu który pomylił zamówienie są niedopuszczalne. Wprawdzie zna on jedynie alfabet łaciński i ale widać w nim wielką chęć nauki pisma hieroglificznego. Jako rozwiązanie tego problemu umówiłam CI szkolenia z inkluzywności z naszym diversity managerem z Nubii. Poza tym nie rozumiem jak można mieć takie problemy z