Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +87
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +416
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

Jarałem się 38 cm w łapie, a teraz mam 45-6 cm i mi mało ᕦ(òóˇ)ᕤ
#mikrokoksy #pokazforme
źródło: 1A0E63F1-85E3-47F0-AF02-F796EC456A7B
Pobierzźródło: 9CFC6371-9794-4EBC-8739-15C1FA785FB5
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Oczywiscie, ze moze tyle miec. Nie kazdy ma odstającą „górke” na bicku, przez co wizualnie wydaje sie wiekszy. Tutaj mięsien rozklada sie bardziej plasko ale jak najbardziej na pompie 45 moze byc, mimo, ze na zdjeciu tak okazale nie wyglada, jakby wygladal o takim samym obwodzie ale innej budowie
źródło: temp_file4021779827821389978
Pobierz@Xin_Zhao: i na tym polega zabawa :)
Tylko problem jest taki, że jak robisz to naturalnie, to sytuacja się zmieni i na żywo będziesz wyglądać na mniejszego niż na zdjęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyciskanie na ławce - 120 kilo razy 8 (nie sprawdzałem 1RM)
Siad - 170 kilo (tu 1RM)
Martwy - 220 kilo na 5 powtórzeń (znowu, bez 1RM bo nie trenuję stricte pod siłę)