Wpis z mikrobloga

@Cukrzyk2000: dużo mięcha chłop nawalił, od lutego chłop wejdzie na redukcje i na lipiec/sierpień się pochwali formą + pojedzie na jakieś wakacje z ładnymi plażami. Panny same będą chłopu do łóżka wskakiwać
  • Odpowiedz
@James2000: o k---w, chlop ma miarke w oczach i wie lepiej od mirka ile ma w lapie xD

Oczywiscie, ze moze tyle miec. Nie kazdy ma odstającą „górke” na bicku, przez co wizualnie wydaje sie wiekszy. Tutaj mięsien rozklada sie bardziej plasko ale jak najbardziej na pompie 45 moze byc, mimo, ze na zdjeciu tak okazale nie wyglada, jakby wygladal o takim samym obwodzie ale innej budowie
  • Odpowiedz
@Cukrzyk2000: dobrze jest, nie przejmować się hejterami. Wyglądasz zapewne na mniejszego na zdjęciach, bo nie jesteś docięty. Zrobisz redukcję, to na zdjęciach będzie już widać te 45cm w łapie bez cienia wątpliwości.
Tylko problem jest taki, że jak robisz to naturalnie, to sytuacja się zmieni i na żywo będziesz wyglądać na mniejszego niż na zdjęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Saprofit: Jak zwykle ładna wyważona odpowiedź! BTW okazało się że moje kolano ma 2,5 cm pęknięcie w chrząstce, więc sobie puchnie, katuje różnymi ćwiczeniami i dalej puchnie, jest ok tylko Żona krzyczy. @Cukrzyk2000 podaj wzrost i wyniki w bojach.
  • Odpowiedz
@Cukrzyk2000: Naprawdę spoko wynik - gratki!. Ja w tej chwili BP 120 kg na raz, martwy 170 kg zamkiem, przysiad to d--a ze mnie, biceps właśnie zmierzyłem 41cm bez pompy ale ja nie robię żadnych akcesoriów lol. Dobra robota Kolego!
  • Odpowiedz