Aktywne Wpisy

wybryk_natury +110
Zastanawialiście się kiedyś, ile razy uniknęliście śmierci? Np. przez to, że kiedyś zaspaliście, pojechaliście inną drogą itp.
Gdzie moge wlozyc 200k i za miesiac wyjąć 240k?
#gielda
#gielda
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: Możesz odstawić na zawsze. Jak się nie podobałeś to się nie zaczniesz magicznie podobać bo nie przeglądasz YT. 2/10 bo odpisałem.
Dalej nie czytam.
Ale ty wiesz że powód siedzenia sporej części osób na tagu to potrzeba zrozumienia i kontaktu z innymi, silne zaburzenia, traumy, uzależnienia, choroby i długo by wymieniać.
@mirko_anonim: A mimo wszystko tęsknisz za wypokiem i piszesz przez mirko anonim ( ͡° ᴥ ͡°)
To w ogóle nie brzmi jak "wyjdź na dwór i dotknij trawy" przegrywie wypowiedziane przez normika, który w ogóle nie rozumie perspektywy przegrywa, a jedynie chce utwierdzić się w swojej perspektywie, że świat
no i spadaj na discord trollu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@scout-scout: niemniej faktem jest, że przegrywy nadużywają internetu, tym samym marnując przy nim czas. I nie wmawiaj mi, że jest inaczej, bo siedzę w tym środowisku bardzo długo. MIAŻDŻĄCA większość przegrywów nie wychodzi na długo z domu po powrocie z
@scout-scout: + parę innych do tego. Śmierć rodzica, rozwód rodziców, choroba którą mam od dziecka i czuję, że wszyscy mnie nie lubią, którą zacząłem rozumieć dopiero po 35. Uwierz mi, znam BARDZO DOBRZE ten temat, dlatego widzę kity jakie sami sobie wciskacie, pielęgnując lenia i przegrywa wewnątrz waszych głów.
@scout-scout: oni sami się wrzucili i zgnuśnieli. Gościu, przejrzyj na oczy, jak ktoś ucieka do internetu, to prawie zawsze go nadużywa.