Aktywne Wpisy
fshm +81
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz

Kilka razy okazało że miałem więcej szczęścia niż rozumu czyli np. Jak się na pręt zbrojeniowy nadziałem to niczego nie popsułem z dłonią
samochód do którego dawno temu miałem wsiąść się zdezintegrował w wyniku zderzenia przy bardzo dużej prędkości a nie wsiadłem tylko dlatego że wiedziałem że kierowca nie jest zbyt rozsądnym człowiekiem i nawet ledwo stojąc na nogach odnowiłem grzecznie
Komentarz usunięty przez autora
wtedy było smutno że wypadek ale jak pomyślę jako bardziej dojrzały człowiek to w sumie lepiej tak niż żeby też kogoś zabił
Aaa, i jeszcze samochody chcą mnie zabić
nie wiem czy tak wszędzie było ale u mnie 2010-2014 trochę się stało złych rzeczy
wtedy stare E36 rdzewiały ale nie psuły się nadmiernie i znosiły brak serwisu i gnojenie to były prostsze czasy
nadal się zdarzają i w tamtym roku jak dobrze pamiętam moja sąsiadka nastoletnia wsiadła do niewłaściwego BMW wracając z imprezy i ten samochód również postanowił się zdezintegrować na drzewie
bardzo źle rodzice to znieśli stary jej się rozpił
nie jest to dobra zmiana ale zła też nie jest