@wybryk_natury prawie dwa lata temu wpadłem w poślizg i wylądowałem w rowie po przeciwnej stronie drogi. Na szczęście skończyło się na pełnych gaciach i niewielkich uszkodzeniach ciężarówki. Do tej pory zastanawiam się, co by było, gdyby akurat coś jechało z przeciwka albo przy drodze stał jakiś słup lub drzewo
@wybryk_natury nic ciekawego taka norma młodociana samochód do którego dawno temu miałem wsiąść się zdezintegrował w wyniku zderzenia przy bardzo dużej prędkości a nie wsiadłem tylko dlatego że wiedziałem że kierowca nie jest zbyt rozsądnym człowiekiem i nawet ledwo stojąc na nogach odnowiłem grzecznie
@wybryk_natury stałoby się bo on był lekko mówiąc nierozważnym kierowcą i kiedyś wioząc nas do biedronki urwał lusterko przy wyprzedaniu na centymetry przy bardzo wysokiej prędkości w terenie zabudowanym wtedy było smutno że wypadek ale jak pomyślę jako bardziej dojrzały człowiek to w sumie lepiej tak niż żeby też kogoś zabił
@wybryk_natury to były czasy gdzie młodzi nieźle zarabiali bo było pełno roboty dorywczej a szybkie samochody nawet bez przeglądu były bardzo łatwo dostępne i 18 latek potrafił mieć BMW które miało 200KM do tego dochodziła ogromna pewność siebie bezzasadna i przeświadczenie o tym że umie się jeździć nie wiem czy tak wszędzie było ale u mnie 2010-2014 trochę się stało złych rzeczy
@wybryk_natury BMW są drogie w zakupie a te nowsze są awaryjne wtedy stare E36 rdzewiały ale nie psuły się nadmiernie i znosiły brak serwisu i gnojenie to były prostsze czasy
nadal się zdarzają i w tamtym roku jak dobrze pamiętam moja sąsiadka nastoletnia wsiadła do niewłaściwego BMW wracając z imprezy i ten samochód również postanowił się zdezintegrować na drzewie bardzo źle rodzice to znieśli stary jej się rozpił
@vieniasn ja miałam na myśli te stare bmw, takie trochę gruziki, którymi można robić boki w zimie na parkingu lub przy okazji się obrócić się na środku drogi jak się nie wejdzie dobrze w zakręt
@wybryk_natury te bardziej stare kosztują teraz majątek to trzeba mieć bogatych starych żeby kupić do tego teraz brak przeglądu to mandat 1500-5000zł a prawo jazdy stracić jest 10x łatwiej niż wtedy do tego mandaty ogólnie są 10x wyższe XD nie jest to dobra zmiana ale zła też nie jest
Kilka razy okazało że miałem więcej szczęścia niż rozumu czyli np. Jak się na pręt zbrojeniowy nadziałem to niczego nie popsułem z dłonią
samochód do którego dawno temu miałem wsiąść się zdezintegrował w wyniku zderzenia przy bardzo dużej prędkości a nie wsiadłem tylko dlatego że wiedziałem że kierowca nie jest zbyt rozsądnym człowiekiem i nawet ledwo stojąc na nogach odnowiłem grzecznie
Komentarz usunięty przez autora
wtedy było smutno że wypadek ale jak pomyślę jako bardziej dojrzały człowiek to w sumie lepiej tak niż żeby też kogoś zabił
Aaa, i jeszcze samochody chcą mnie zabić
nie wiem czy tak wszędzie było ale u mnie 2010-2014 trochę się stało złych rzeczy
wtedy stare E36 rdzewiały ale nie psuły się nadmiernie i znosiły brak serwisu i gnojenie to były prostsze czasy
nadal się zdarzają i w tamtym roku jak dobrze pamiętam moja sąsiadka nastoletnia wsiadła do niewłaściwego BMW wracając z imprezy i ten samochód również postanowił się zdezintegrować na drzewie
bardzo źle rodzice to znieśli stary jej się rozpił
nie jest to dobra zmiana ale zła też nie jest