Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

Więc od spin doctorów PiSu
@PopeLeon: hmm jesteś pewien, że jest opłacany przez PIS? Sam mówił, że głosował na PO- mając do nich uwagi. Choć rzeczywiście miał gości z wojska raczej pisowców (Wolski też notabene+ zrobił wywiad z PGZ tuż przed wyborami, ale Wolski wydaje mi się po prostu konformistą i pracuje
@Chris_Karczynski: ale co ty p--------z konfiarski bakłażanie? Ty wiesz w ogóle kiedy wojna się zaczęła i kto od początku wojny przekazywał sprzęt i dane wywiadowcze Ukrainie dzięki czemu nie padła pod naporem Rosji? xD