Aktywne Wpisy

OlafCrystal +4

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Siema. 34lvl here. Mysle ze moge w koncu powiedziec ze jestem gotowy do pierwszego w zyciu #zwiazki, wczesniej jakos balem sie tego i nie mialem tez okazji poznac zadnej dziewczyny. Gdzie najlepiej szukac dzisiaj? Nie jestem fanem apek randkowych, mialem jedno podejscie do #tinder ale nie mialem matchy. Generalnie wydaje mi sie ze jestem dosc ogarnietym facetem, wlasne mieszkanie, auto, dobra praca, hobby, sporo swiata zobaczylem i mozna ze mna o wszystkim pogadac wiec tez mam jakies minimalne oczekiwania (tyle ile sam daje). Jakie miejsca polecacie? #warszawa #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: trust-me
Pobierz@mirko_anonim: xddd
@Derpinardus bzdura, mam prawie tyle lat co OP i mozna przezyc tyle lat nawet nie oddzywajac sie do plci przeciwnej (nie liczac mamy), wystarczy studiowac na meskim kierunku, pracowac z mezczyznami i tyle. Wiec uwazam ze pytanie OPa zasadne
@mirko_anonim Nie instaluj apek i odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz dzieci. Jezeli nie
@mirko_anonim: Trochę się spóźniłeś
@mirko_anonim: tag #przegryw #incel
Różowe gardzą prawiczkami, wolą ruchaczy którzy będą je zdradzać. Oczywiście będą gadać, że to nie prawda, ale i tak mając do wyboru prawiczka i zdradzacza ruchacza wybiorą tego drugiego.