Wpis z mikrobloga

✨️ Jak znaleźć dziewczynę w Warszawie?
Siema. 34lvl here. Mysle ze moge w koncu powiedziec ze jestem gotowy do pierwszego w zyciu #zwiazki, wczesniej jakos balem sie tego i nie mialem tez okazji poznac zadnej dziewczyny. Gdzie najlepiej szukac dzisiaj? Nie jestem fanem apek randkowych, mialem jedno podejscie do #tinder ale nie mialem matchy. Generalnie wydaje mi sie ze jestem dosc ogarnietym facetem, wlasne mieszkanie, auto, dobra praca, hobby, sporo swiata zobaczylem i mozna ze mna o wszystkim pogadac wiec tez mam jakies minimalne oczekiwania (tyle ile sam daje). Jakie miejsca polecacie? #warszawa #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@mirko_anonim Oj chłopie, znienawidzisz kobiety do max roku czasu, też żyłem nieświadomie kopę lat. Później spróbowałem w randki i mi przeszło, od stycznia tego roku zero prób i spotkań, bo to depresyjne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jakbyś nie był brzydki, to do 34 lvl już by się minimum kilka do ciebie przykleiło, więc 100% over. Możesz najwyżej oddać dorobek życia samotnej matce lub przeboltzowanej jak ci zależy.
  • Odpowiedz
@pamareum: tez bym sie chetnie dowiedzial z ciekawosci. Mysle ze to dosc powszechny problem dzisiaj.
@Derpinardus bzdura, mam prawie tyle lat co OP i mozna przezyc tyle lat nawet nie oddzywajac sie do plci przeciwnej (nie liczac mamy), wystarczy studiowac na meskim kierunku, pracowac z mezczyznami i tyle. Wiec uwazam ze pytanie OPa zasadne
@mirko_anonim Nie instaluj apek i odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz dzieci. Jezeli nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim kobiety mają identyczny problem, tzn domniemany nadmiar i wybór a jak wchodzi na jakoś portal to okazuje się że panowie nie lubią nadwagi, hipokryzji, dzieci, i braku chęci do dawania przy byle okazji. na dodatek statystyki dla, młodych są coraz mniej optymistyczne, w sensie w ogóle życia towarzyskiego, możliwości spotkania kogoś, spece mówią że pary nie mają się gdzie poznać. zaczynają się powroty do swatania, jakieś wersje szybkich randek itp
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
rozważny-odkrywca-30:

wczesniej jakos balem sie tego i nie mialem tez okazji poznac zadnej dziewczyny.

Różowe gardzą prawiczkami, wolą ruchaczy którzy będą je zdradzać. Oczywiście będą gadać, że to nie prawda, ale i tak mając do wyboru prawiczka i zdradzacza ruchacza wybiorą tego drugiego.
  • Odpowiedz