Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy można takie elementy po prostu spryskać neutralizatorem rdzy z dodatkiem epoksydu?
Dodam - że tyle znam się na mechanice itd. tyle co nic dlatego może i błacha sprawa się dla mnie komplikuje.
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
źródło: polos-przednia-lewa-3272ez-peugeot-206-cc-20-16v (1)
Pobierzmi pękł tylny i nie było to przyjemne
@Galaktyk: nic to nie da. Tylko ewentualne wywalenie macphersona, czyszczenie rdzy i ewentualna wstawka żeby to miało jakiś sens
@vieniasn: no ale żeby pękł kielich to musi być przeżarte na wylot, a nie parę purchli jak sugeruje op
@Atreyu: po zdjęciu ciężko określić, trzeba by na żywo jebnąć śrubokrętem czy się przebije. Jak rdza idzie ci od dołu, to możesz mieć pod maską widoczne lekkie purchle, a od drugiej strony już może być sito
sam raz w peugeocie 206 tak poprawiałem kielich, po roku czasu nadal nie było żadnych śladów rdzy
To miejsce to kielich.