Aktywne Wpisy

Krupier +191
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

A dwa, zabrzmi banalnie ale trening na siłowni 1-2h dziennie, najlepiej z trenerem personalnym, który cie zajedzie.
Nic tak nie czyści głowy jak zmęczenie fizyczne.
@mirko_anonim: no i dobrze, szkoda zebys marnowal
Od 10 lat jestem aktywny pod tym względem. Na siłowni jestem 3 razy w tygodni, 1-2 razy wleci jakieś
Zresztą albo sam wyciągniesz z tego gówna rezygnując z roboty [ moze po ludzku Ci pozwolą?] Albo zdychaj jak mój kolega w wieku 34 lat który ma wpisany w akcie zgonu czy tam choroby ze wszystko zaczęło sie od stresu.
Dostal paru chorób z których jesli by wyszedł to by chorował na nie i tak do konca zycia.
Zatem Mirku zarabiaj swoje
Mógłbyś się z tego wywinąć ale nawet nie próbujesz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny